2777
2789

من یه دوستی دارم این با پسره ۱ ساله دوست بود بعد این اواخر حلقه آوردن براش و نامزد کردن.

بعد چند وقت اینا با دوستای پسره و زنهاشون رفتن پارک و گردش.

بعد یه بحثی بینشون پیش اومد، پسره جلوی بقیه به دوست من گفت "عن خانوم"!

دوستم هم خیلی ناراحت شد و کیفشو برداشت همونجا برگشت خونه. به مامانش هم گفت زنگ بزنه خونه پسره بگه حلقه رو میخوام پس بدم. خلاصه همه چیزو به هم زد. پسره هم اولش بیخیال بود ولی بعد از چند وقت مثل سگ اومده بود منت کشی تا جایی که میرفت ناشناس جلوی محل کار دوستم که فقط ببینتش و التماس کنه برگرده. این مدت پسره رفته بود تراپی و برای دوستم یه آیفون ۱۴ خرید و دیگه دوستم آیفون دید باهاش آشتی کرد و الان عقد کردن.

خیلی دلم میشکنه چون منو نامزدم ۵ سال باهم بودیم و به خیانت کرد و حتی یه بار نیومد جلو دره خونمون ببینه مردم یا زندم. همون تلفنی که زد و من ریجکت کردم همون بود کل منت کشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اون جرات بهم زدن رابطشو داشت و واسه خودش ارزش قائل بود ولی نایی ک میبخشیم بدبختیم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

گیریم میومد منت کشی

مهم اینه نمیبخشیدی

منم خیانت جنسی دیدم بجا منت کشی کتک خوردم

گمشن

خداروشکر خدا اونیک خودش صلاح میدونسته رو داده بمن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

والا شرایط تو خیلی بهتره حالا بعدا میفهمی 

این پسره قلق دوستت امده دستش بازم میاد بهش توهین مکنه ولی بعدش یه تیکه براش طلایی چیزی میخره 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

غصه نخور دختر خوب ...این نه حسادت داره نه هیچی...مردی که جلوی بقیه به خانومش توهین کنه به هیچی نمی ارزه حالا حتی اگر بره کل دنیا رو برات بخره چه فایده وقتی میدونی دوباره ممکنه بهت بی احترامی کنه و حرمتت رو بشکنه ؟...نامزدت هنوز هست ؟یا بهم زدید ؟

والا شرایط تو خیلی بهتره حالا بعدا میفهمی این پسره قلق دوستت امده دستش بازم میاد بهش توهین مکنه ولی ...

اره بهش باج میده . حالا من براس خوشحالم فقط واسه اینکه خودش خوشحال باشه.

ولی خودمو که نگاه میکنم میبینم نامزدم اصلا برام ارزشی قائل نبوده

خب منم به هم زدم ولی هیچکس نیومده حالی ازم بپرسه چه برسه منت کشی🤣

اون بحثش شده نامزد تو خیانت کرده کسی ک خیانت میکنه حسی ب طرفش نداره

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
اره بهش باج میده . حالا من براس خوشحالم فقط واسه اینکه خودش خوشحال باشه.ولی خودمو که نگاه میکنم میبی ...

ایشالا خدایا یه بهترشو بهت میده من به برنامه ریزی خدا ایمان دارم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜