2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 31 پست
من به شوهرم گفتم هر وقت وضعت اینقد خوب شد ک پول بدی برم ای وی اف من یکی دیگه میارم ک مطمن شم دختره ...

بگو باشه اگه پسر شد ناراحت نشیا خدا قهرش میاد 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر وضعت عالی هست هم نیار بخدا بچه زیاد یعنی مسولیت یک عده فقط فکر میکنن پول باش بیارم نه بخدا تربیت بچه مهمتر ول کن به خودت برس همش دنبال لچه باید باشی خدا همین دوتا برات حفظ کن

نیار 

۵ سال دیگه که راحت شدی و اروم شدی ،باز همون اشو و همون کاسه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

جدی شانس من باشه اینم پسر میشه🥹

پسرت کوچیکه .فعلا بیخیالش بشو.حداقل یکسال قبل اقدام برو زیر نظر پزشک که جنسیت دلخواه انشالله بیاری .همیتطوری بی هوا اقدام نکن .که مجبور بشی برای چهارمین بار اقدام کنی 

اگه برا جنسیت میخای این کارو بکنی اصلا نکن خاهر شوهرم دوتا پسر داشت به  هوای دختر دوتا دیگه اورد هردو پسر ماشالله شیطوووون هرچهارتاشون پیرش کردن 

منم یه پسر ودوتا دختر دارم به هوای اینکه یه پسر بیارم باز باردار شدم ولی دختر شد که اونم متاسفانه نموند جنسیتو نه تغذیه مشخص میکنه نه دکتر فقط خدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم زمانی که ۲۸بودم پسر بزرگم ۸ساله بود پسر کوچیکم ۲ساله هرچیی گفتن یه دختر بیار و اینا گفتم زوده و ...

البته عزیزم شما تازه بارداری تجربه کامل نداری الان بچه هات بزرگن و کاری باهت ندارن ،خودتم اعصابت راحته ،ان شاالله ۲تا ۳ سال دیکه باید تجربه ات رو  بگی . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
البته عزیزم شما تازه بارداری تجربه کامل نداری الان بچه هات بزرگن و کاری باهت ندارن ،خودتم اعصابت راح ...

تجربه ی مامانمو بگم؟

من متولد ۶۷

یکی از خواهرام ۸۷

بیست سال اختلاف 

اما به شدت همدیگه رو میپرستیم 

باید ببینی بچه کنارِ چه مادری بزرگ میشه 

مادر وقتی اعصابش اروم باشه قطعن بچه های خوبی پرورش خواهد داد 

مادرِ خسته و عصبی و پرخاشگری که سه تا بچه پشت سرهمی داره کجاش خوبه ؟

حتی اعصابِ مردِ بیچاره رو هم نداره دیگه 

زندگی سرِ همین افکارِ اشتباهی به هم میخوره 

من اصلا موافق بچه ی پشت سرهم نیستم چون میدونم مادر نیاز به ارامش تمدد اعصاب داره تا بتونه بچه رو پرورش بده 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

چهره‌های همتیچههههه صبریچهههه حوصله ایچههههه اعصابیچههههه اشتیاقیچقددددر برام عجیبین شماها.من دومی ر ...

🤣🤣🤣کرمانیم من کلا زود سختیارو یادم میرم این دوتارم از زمانی حامله شدم تا الان دست تنها بزرگ کردم تا یه ماه پیشم میگفتم من گوووووو میخورم باز حامله شم اینقد دست تنها و اذیت بودم و هستم ولی نمیارم جدی ریسکه بیارم یکی دیگه باید خودم برم تیمارستان

تجربه ی مامانمو بگم؟من متولد ۶۷یکی از خواهرام ۸۷بیست سال اختلاف اما به شدت همدیگه رو میپرستیم باید ب ...

دقیقا همینجوره من همین الانم حوصله مرد بیچاره رو ندارم

دختره؟

نه پسره 

حقیقتش نه خودم نه همسرم دنبالِ جنس خاصی نبودیم 

سپردیم به خدا و اقدام کردیم 

دوتا پسر دارم این تو راهی هم پسره😍

جاشون رو چشمامه حتی اگه سه تاشون دختر بودن 

همونطور که ما خودمون ۵خواهریم و مامانم میگه یه بار نشد بگم خدایا چرااا 😢😅

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋