2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 17274 بازدید | 1714 پست
قربونتون برم😘😘حدود یک سال نبودم چند هفته ای هست برگشتم سایتواقعا منتظرم بودین؟ 🥺

سلام جانم 

تو خاطرمون هستید .♥️

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام خوبین؟ خسته نباشید

سلام عزیز جوون  و خوش برگشتی  اتفاقا ده روز قبل تو تاپیکی

دیدمتون و ذوق زده شدم ولی استارترش قفل کرد و نشد 

ابراز احساسات کنم . خدا و حجت خدا حافظت 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا متوجه بشم صداهایی که تو سر منن از وجدان بیدار منه یا وسوسه های شیطان؟

وجدان بیدار 

نفس لوامه هست 

به نام نفس سرزنش گر 

این خوبه، تا حدی که انسان به طرف خوبی ها 

سوق بده و باعث توبه بشه ،همون حجت پنهان در درون انسان هاست .

اما شیطان فقط وعده فقر میده 

به فرمایش قرآن 

فقر فقط به ناداری مادی نیست 

فقر یعنی کمبود همه چیز .

و باز به فرمایش کلام خدا 

با زمزمه هاش حزن وغم برای اهل ایمان ایجاد می‌کنه .

اگر به شدت نا امید شدید 

از ناحیه خودش هست .

نه کلا پای شما رو از درگاه خدا قطع کنه 

در احادیث آمده که استغفار رگ حیات اون قطع می‌کنه 

نماز بینی شیطان به خاک میماله ..

احساس یأس ، نا امیدی ، افسردگی 

...از زمزمه های خود ملعونش هست .

مدام تلقین مثبت کنید 

و به رحمت خدا بعد استغفار و توبه امیدوار باشید .

و از امام حی ،زنده ، و حاضر عصر خودمون بخواید تا براتون دعا کنند و آمرزش بخوانند ، چون دعای ایشان مستجاب هست و شفاعت شون پذیرفته شده ،ایشان پدر معنوی ما هستند .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
قربونتون برم😘😘حدود یک سال نبودم چند هفته ای هست برگشتم سایتواقعا منتظرم بودین؟ 🥺

مگه میشه 😍

تا چند وقت تگت میکردم 

میگفتم حتما میبینی 

تو یه تاپیک دیدم باورم نشد برگشتی 🥰

خوش اومدی قشنگم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
مگه میشه 😍تا چند وقت تگت میکردم میگفتم حتما میبینی تو یه تاپیک دیدم باورم نشد برگشتی 🥰خوش اومدی قش ...

مرسی😘😘

ببخشید خیلی منتظرتون گذاشتم 

فکر کردم کاربرا منو یادشون رفته 

کاربری دست دو نفره

#‍خدا_جونم_شکرت

اللهم# _عجل_لولیک_الفرج

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

مرسی😘😘ببخشید خیلی منتظرتون گذاشتم فکر کردم کاربرا منو یادشون رفته

فدات عزیزم 😘😘

❣️🌱

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
وجدان بیدار نفس لوامه هست به نام نفس سرزنش گر این خوبه، تا حدی که انسان به طرف خوبی ها سوق بده و باع ...

ممنون از حرفای قشنگتون 

ان شاالله واقعا حدا توبمه مو بپذیره و دست منو بگیره ...آخه من جز اون که کسی و ندارم....

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
سلام به همه دوستان، لطفا منم دعا کنید، واقعا خستم

سلام قشنگم 

خوش اومدی به تاپیک آقاجانمون 🥰👋

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 

ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن 💟

@hila88 @darakjon @aniii95 @killer_of_big_satan @dokhtarebaharan ﷽بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ ...

سلام نازنین😍 ممنونم از دعوتت عزیزم😘🙏🌺

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

۴۰تا

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...