2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 20402 بازدید | 1797 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🟦#نماز_شب 

🔸نماز شب انسان را به نور خداوند متّصل‌ می‌کند و‌ او را نزد پروردگار محبوب می‌نماید.

وقتی چنین شد، چشم و گوش و زبان و دست وی خدائی می‌شود.

🔸افزون بر این، مستجاب‌الدّعوه می‌گردد و هرچه از خدای سبحان طلب نماید به او عطا می‌فرماید.

🔸 وقتی مؤمن در نيمه‌های شب، با صرف نظر كردن از لذّت و شيرينی خواب، از جای خود برمی خيزد و نماز شب می ‌خواند، عنايت خاصی از سوی پروردگار عالم شامل حال او می‌شود.

👌 نماز شب، #برکت_دنیا و #نورانیت_آخرت را برای اهل معرفت به ارمغان می آورد.

آیت الله مظاهری

نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم#  

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

*💢 خلاصه اذڪار ماه پر برڪت رجب المرجب 💢*

✅✨در طول ماه رجب 100 مرتبه بگوید

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لا شَرِیكَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ»

✅✨در طول ماه رجب هزار مرتبه:

"لا إِلٰهَ إِلا اللهُ" 

✅✨در طول ماه رجب روزانه هفتاد مرتبه بگوید:

"أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ"

✅✨در طول ماه رجب صد مرتبه ذکربگوید

«أَسْتَغْفِرُ اللهَ ذُوالْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ»

✅✨در طول ماه رجب

«هزار یا صد مرتبه سوره «قل هو الله أحد» را بخواند»

✅✨روزانه 10 مرتبه بگوید

«أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ»

✅✨زیارت امام حسین ع.«(زیارت عاشورا) در حدتوان هر روز»

🌹🍃 خواندن دعای هر روز ماه رجب یا من ارجوه ...🍃

*🌹🙏ان شاءالله ڪہ در این ماه پر خیرو برڪت و معنوی بهترین خیرا و سلامتی نصیبتون بشه 🙏🌹*

🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹

*من همه شما را دعا میڪنم*

*شما هم من دعا ڪنید*

*💢↶ دعاے مـ🌙ـاه رجب ↷💢*

*【یا مَنْ أَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْرٍ وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ كُلِّ شَرٍّ يَا مَنْ يُعْطِی الْكَثِيرَ بِالْقَلِيلِ يَا مَن يُعْطِی مَن سَأَلَهُ يَا مَنْ يُعْطِی مَنْ لَمْ يَسْأَلْهُ وَ مَنْ لَمْ يَعْرِفْهُ تَحَنُّنا مِنْهُ وَ رَحْمَةً أَعْطِنِی بِمَسْأَلَتِی إِيَّاکَ جَمِيعَ خَيْرِ الدُّنْيَا وَ جَمِيعَ خَيْرِ الْآخِرَةِ وَاصْرِفْ عَنِّی بِمَسْأَلَتِی إِيَّاکَ جَمِيعَ شَرِّ الدُّنْيا وَ شَرِّ الْآخِرَةِ فَإِنَّهُ غَيْرُ مَنْقُوصٍ مَا أَعْطَيْتَ وَ زِدْنِی مِن فَضْلِکَ يَا كَرِيمُ】*

*ا✧✾════✾✰✾════✾✧*

*🔮✿⇜ترجمہ دعـاے ماه رجب🔮*

*【یا من ارجوه لکل خیر ای آنکه هر خیری را از او امید دارم و از خشمش در هر شرّی ایمنی جویم ای آن‌که در برابر عبادت اندک مزد بسیار عطا می‌کند ای آنکه به هرکه از او بخواهد می‌بخشد، ای آنکه به هرکه از او نخواهد و او را نشناسد نیز می‌بخشد عطایش از روی مهربانی و رحمت است، با درخواستم از تو، همه خیر دنیا و خیر آخرت را به من عطا کن و با درخواستم از تو همه شر دنیا و شر آخرت را بازگردان، زیرا آنچه را تو عطا کردی کاستی ندارد و از احسانت بر من بیفزای ای مهمان‌نواز】*

🌸أینَ الرَّجَبیون

🔸امام صادق علیه‌السلام در مورد کرامت و فضیلت این ماه می‌فرماید: آن گاه که قیامت بر پا شود، منادی الهی فریاد می‌زند أین الرجبیون؟

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

اللهم‌عجل‌لولیڪ‌‌الفرج و فرجنا به

ميترسم ازآن لحظـہ کـہ عمرم بہ سرآيد 

مهتاب رُخت بـعـد غُـ روبـم بـہ در آيـد

مے ترسم از آن دم کہ بيـايـے ونبـاشـم 

جان از بدنم رفتہ وعمرم بـہ سـرآيـد

همه باهم زمزمه می کنیم دعای فرج را به نیت تعجیل در فرج مولایمان امام زمان علیه السلام ان شاءالله

#نماز_شب 

🔸وقتی که جوان برای نمازشب بلند می‌شود، اما خوابش می‌آید و سرش به این طرف و آن طرف می‌رود، چانه‌اش پایین می‌افتد، پروردگار درهای آسمان را باز می‌کند و خطاب به ملائکه می‌فرماید: «اُنْظُروا اِلى عَبْدى؛ به بنده من نگاه كنيد.»

🔸 یعنی خداوند علّیِ اعلا افتخار می‌کند که ببیند این بنده من، کاری را که بر او #واجب نکرده‌ام؛ چگونه به جا می‌آورد.

پروردگار می‌فرماید: من سه چیز به او مرحمت می‌کنم؛

🔸 اول این‌که موفق به توبه‌ اش می‌کنم؛ آن هم توبه نصوح و قاطع، 

🔸دوم این‌که گناهانش را می‌آمرزم 

🔸و سوم رزق وسیعی نصیب او می‌کنم.

آیت الله حق شناس

نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانی#  م