2777
2789
عنوان

با کسی که خونه و ماشین نداره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 49 پست

چطوری انتظار دارین از رفاه برم تو اجاره نشینی و ...

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماشین  رو  میشه  چشم  پوشی کرد  البته  تا  وقتی  بچه  نیست  و  چند  سال  اول 

ولی  تو بهم  بگو  گیرم  زن  اش  شدی   بعد  ازدواج  توی  خیابون  چادر  میزنی  زندگی  میکی  ؟؟؟؟

خواهشا  خودت  و  یه  بچه  رو  بدبخت  نکن

اصلا و ابدا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اگه بااخلاق و باعرضه باشه و شغل ثابت داشته باشه بله

خیلیارو دیدم هیچی نداشتن و بعدچندسال خریدن خیلیام ازاول اومدن تو ی خونه وهنوزم همونجان ودرجا زدن مثل خودم☹️

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چطوری انتظار دارین از رفاه برم تو اجاره نشینی و ...

دقیقااا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ماشین رو میشه چشم پوشی کرد البته تا وقتی بچه نیست و چند سال اول ولی تو بهم بگو گیرم ...

با پدیده‌ی اجاره و رهن خونه آشنایی دارید؟

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

گلم بحث خانه و ماشین نیست. بحث این هست یه جوان سی ساله که از هجده می‌توانسته پاره وقت کار کنه درآمدش را صرف چی کرده. اصلا کار کرده، اهل کار هست. مثلا یه آقای تمام پولش را خرج عمل پدرش کرده آره با چنین مردی ازدواج میکنم. ولی یک نفر پولش را خرج مهمانی و دورهمی کرده اصلا و ابدا نه.