2777
2789
عنوان

با کسی که خونه و ماشین نداره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بقیه چیزاش چی اخلاق ورفتارش  شخصیتش جنم کاریش اینده شغلیش اینا همه مهمن میبینی یه نفر خونه وماشین معمولی داره ولی اینده شغلیش جای پیشرفتی نداره یعنی برنامه ای برا اینده نداره و قراره تااخر عمر با همین مقدار زندگی کنه ولی یکیم هست الان چیزی نداره ولی شغلش جای پیشرفت داره یعنی طرفو باهاش صحبت کنی برا اینده برنامه داره ارتقا پیدا کن درامدشو بیشتر کنه ورفتار و شخصیتشم خیلی خوبه خب مسلما بااین ادم اوایل کمی سختی میکشی ولی میدونی اینده اش خوبه البته ممکنه نظرات فرق کنه ویکی بگه به ریسکش نمیارزه و همینکه طرف یه خونه وماشین معمولی هم داشته باش عالیه 

با پدیده‌ی اجاره و رهن خونه آشنایی دارید؟

شما  هم  با بد بختی  های پس  از  ان  اشنایی  دارید  

کسی  که  کل  حقوق  رو  باید  بده  اجاره   باید  زن و  بچه  رو  تومضیقه  و  گشنگی  بزاره  اجاره  رو  در  بیاره  

پس  وقتی  استقلال  و  توانایی  مالی  نداره  به  ازدواج  و  تولید  مثل  فکر  نکنه  لطفا