2777
2789

من ۲۷ سالمه تازه یه ساله هدف و علاقمو پیدا کردم 

نوجوانی مامانم نزاشت رشته مورد علاقمو برم 

بعدم افسردگی و درماندگی و انتخاب یه رشته اشتباه در دانشگاه

بعدش ازدواج کرد کردم ازدواج خوبی دارم ولی بی پولی اوایلش باعث شد کلا از کارایی که دوست دارم بمونم 

الان اوایل ۲۷ هستم تازه دارم یاد میگیرم چیکار کنم هدفم چیه و ... 

شما چی ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

الان که وقت سال هاست ازدواج کردم باید بچه دار بشم ولی تازه حس میکنم نوجوانی هستم که رشته مورد علاقه خودشو پیدا کرده و اول راهه ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی نیست 😂

من از اول زرنگ بودم

منم زرنگ بودم ولی خانوادم خیلی مانع شدند دوست داشتم برم هنرستان مجبور شدم برم دبیرستان تجربی بخونم بعدش تو دانشگاه اشتباهی رفتم کلی از زندگی عقب موندم 

الان جایی که هستید راضی هستید ؟ شغل دلخواه خودتونو دارید ؟

بنظرم هدف ها تو مسیر زندگی تغییر میکنن بسته ب شرایط! منم همینطور بودم الان سی سالمه و ب بعضی از خواسته هام رسیدم و بعضی ها بخاطر شرایط تغییر کردن یا به تعویق افتادن 

مثلا تا دوسال پیش کلاس نجاری و خراطی میرفتم تازه دستگاه خریده بودم تو فکر کارگاه زدن بودم ک متوجه شدم باردارم و از شش ماهگی همه چی تعطیل شد! الانم نشستم دختردومم عید ب دنیا بیاد ان شاالله سال بعد برم برا ارشد و سه سال دیگه ک بچه ها یکم بزرگ شدن برم سراغ همون کارگاه خراطی خودم و بتونم دوباره کار کنم.

منم زرنگ بودم ولی خانوادم خیلی مانع شدند دوست داشتم برم هنرستان مجبور شدم برم دبیرستان تجربی بخونم ب ...

شاغل نیستم ولی خیاطی میکنم برا خودم و اطرافیان 

راصیم چون با عشقم ازدواج کردم خدا میدونه چقدر مادرم اذیتم کرد

فقط صبوری کردم و نفریناش چون به ناحق بود تاثییر نداشت