2777
2789
همسایه ما استخر داره. اون سری میگفت یه مشت پر طلا از مشتریا مونده روی دستمون. هر سری هم توی بلندگو ا ...

چرا به یه بیمار یا ‌موسسه خیریه نداده

به هر حال اون طلا مثل امانت بوده و اون خانم باید از شیوه درست خرجش مطمئن می‌بوده

به هر موسسه خیریه ای میداد 10 سال دیگه هم طرف میوند دنبال طلاش راحت میتونست رسید نشون بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم یه بار یه دستبند پیدا کردیم از بازار سرپوشیده بود. آگهی زدیم و سه روز بعدش زنگ زدن و صاحبش پیدا شد.

یک بار هم یه انگشتر که پرنگین بود پیدا کردیم، از تو سنگ ریزه هایی که جلوی نمایشگاه های قبل عید نوروز میریزن رو خاک تا مثلا سنگفرش بشه. ماه ها آگهی زدیم و در نهایت پیدا نشد، بردیم مرکز خیریه 

عزیزم زنگ بزن مرجع تقلیدت بگو جایزم کمک کنم یا نگهش دارم 

و اینکه اگه خواستی کمک کنی دست واسطه نده خودت برسون به دستشون 

و اینکه تو این تاپیک چقدر گردنبند گمشده داریم😆😂🤭🤕😑

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
عزیزم زنگ بزن مرجع تقلیدت بگو جایزم کمک کنم یا نگهش دارم و اینکه اگه خواستی کمک کنی دست واسطه نده خو ...

اگه مرجع تقلید باشه میگه آره بیار بده به من خودم کمک میکنم به نیازمند

وقتی خودش میتونه موسسه پیدا کنه چرا به مرجع تقلید بگه

اگه مرجع تقلید باشه میگه آره بیار بده به من خودم کمک میکنم به نیازمندوقتی خودش میتونه موسسه پیدا کنه ...

نه نمیگن بیا بده به من راهکار میزارن جلوشون چون شرایط داره که چه زمانی بگذره چه مدت و چجوری دنبال صاحبش بگرده و.....اینارو بپرسه و خودش در نهایت میده به دست نیازمندش 

ایشون آدم معتقدیه که این سوال رو پرسیده پس چه بهتر که اینجوری دنبالشو بگیرن دین نمونه گردنش

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
حتی اگه اینجوری حلال بود بازم نمیفروختم برا خودمواقعا نمیتونمشاید اونقدر نگه دارم تا صاحبش پیدا شه

سلام چند ماهه پیدا کردی از کدوم محله ؟ همکار همسرم خانومش گم کرده حدود چهار پنج ماه پیش یه گردنبند بود با یه مدال مدال رو پیدا کردن ولی گردنبند رو نه

حددودای مرداد شهریور یا مهر بود من با خانومش در ارتباط نیستم نه مرد رو دیدم نه زنه رو همسرم اومد گفت خانومش به شوهرش زنگ زده بود گریه زاری که از گردنم افتاده گم شده از اونجا منم خبر دارم بنده خدا شوهرشم تو یه کارخونه کارگره با پول کارگری خریده بود برا خانومش