2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم عشقم ازدواج کرده😓بیاین عکسشونو بزارم نظربدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 96 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر نگید قابل جبران نیست همه چیز با بخشش و مشاوره و کار کردن روی رابطه درست میشه تا اینکه بین مرد ...

فقط کسی ک اینکاره باشه میتونه حمایت کنه ازین موضوع

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

اینقدر نگید قابل جبران نیست همه چیز با بخشش و مشاوره و کار کردن روی رابطه درست میشه تا اینکه بین مرد ...

خیلی هم غیر قابل جبرانه مخصوصا که این آقا ازدواج کرده لطفا اشتباهاتی که تو زندگی خودت داری میکنی رو توجیه نکن و به بقیه آموزش نده واقعا تصور کن پارتنرت بره با یه نفر دیگه و هرکاری دلش خواست بکنه والا من که نمیبخشم همچنین اطراقیان و هر ادم سالم دیگه ای هم که دیدم همینطوره

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

نگا اینو با مشاوره😂

طرف یبار اگ خیانت کرد بار بعدیشم میکنه 

یه لحظه فکرکن عشقتو با یه دختر ببینی ک داره میبوستش یا بغلش کرده چه حسی بهت دس میده اصلا دوس داری دوباره نزدیکت بشه؟

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

خیلی هم غیر قابل جبرانه مخصوصا که این آقا ازدواج کرده لطفا اشتباهاتی که تو زندگی خودت داری میکنی رو ...

عزیزم منکه تایید نمیکنم میگم سخته ولی میگم ارزش اون رابطه مهمه اگه همو دوست داشته باشن

کاش تو اینجا بودی 💔