2777
2789

یه مدته حس میکنم شوهرم با زن دیگه ای در ارتباطه دیگه منو نمیبینه یه سال پیش حامله شدم بعد 2سال انتظار ولی گفت بچه نمیخواد چون از همسر سابقش بچه داره بهش گفتم ولی من دلم میخواد مادر بشم سنم داره میره بالا(31سالمه)اهمیت نداد انقد بحث و جنگ اعصاب داشتیم که بچم توی4ماهگی سقط شد براش مهم نبود حتی یکی بهم گفت شاید خودش چیزخورت کرده بچت بیفته نمیدونم بعدش افسردگی گرفتم حتی بعد ازون به خاطر بچه بهم نزدیک نمیشد الانم که 35روزه بهم دست نزده شاکیم میشم میگه فکرم درگیر کاره نمیتونم بهم خرجی نمیده ولی ماه 19میلیون برا بچه هاش به زن سابقش میده برا من نداره میگه همین که خرج خورد و خوراکو میدم کافیه چند بار گفتم بریم دکتر به خاطر بچه اهمیت نداده میگه بچه میخوای جدا شو برو زن یکی بشو بچه بخواد میگم چرا همون اول نگفتی بچه نمیخوای قهر میکنیم اگه یه ماه باهاش حرف نزنم براش مهم نیست قبلا یه روز قهر بودیم سریع میومد اشتی میکرد حتی یه بار کتکم زد نزدیک بود با چاقو بزنه بهم اونم ادمی که توی عمرش دست روی کسی بلند نکرده با کسی درگیری فیزیکی نداشته برای  اولین بار منو زد😭دیگه کم اوردم نمیدونم چکار کنم از طرفیم دلم براش میسوزه چون من مهرمو بخشیدم اونم خونرو زد به نامم بخوام جدا شم باید ازینجا بره جای هم نداره از طرفی نمیتونم فراموشش کنم همه بهم سرکوف میزنن که تمومش کنم به خاطر بچه هم شده تازگی هم میگه فقط برا خواب میام خونت ناراحتی دیگه نمیام😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره این اداها رو درمیاره خونه رو بهش پس بدی پشیمون شده خونه به نامت زده یه وقت بهش خونه رو پس ندی . دلت هم نسوزه مردا دلسوزی حالیشون نیست . خودت ازدواج اولت هست؟لطفا اگر واقعا دلت بچه می خواد و الویتت هست و این آقا راضی نمیشه جدا شو چون این آقا خود  خواه هست خودش بچه داره خوب شما هم بچه می خوای