2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطه چی نداریم دیگه ن ؟دیدار داریم؟کی ؟از چیم سرد میشع ؟

خب کلا دلیلش نمی‌دونم چرا سرد بشه ولی احتمالا دیگه براش دست‌یافتنی شدی و کلا تلاشی نمیکنه 

همین دیگه ممکنه برا رابطه ج بیاد سراغت فقط 

خب کلا دلیلش نمی‌دونم چرا سرد بشه ولی احتمالا دیگه براش دست‌یافتنی شدی و کلا تلاشی نمیکنه همین دیگه ...

اره بخاطر همین ممکنع بیاذ 

من اینکازو میکنم بنظرت یا ن ؟میتونی واقعیتو بگی ک چی میشع 

اره بخاطر همین ممکنع بیاذ من اینکازو میکنم بنظرت یا ن ؟میتونی واقعیتو بگی ک چی میشع

اینجا دیگه بستگی به خودت داره 

تو پیش خودت فکر می‌کنی آره با رابطه میتونم نگهش دارم میتونم روش اثر بزارم و همه تلاشت میکنی و مدام هر موقع خواست انجام میدی و هرچی ازت خواست تو رابطه ولی اینو بدون نه تنها نمیتونی بهش نزدیک تر بشی بلکه ازت دور تر میشه و این کار تو کاملا بی فایده هست و باز به ضرر تو هست 

کلا به درد نمیخوره این رابطه 

اینجا دیگه بستگی به خودت داره تو پیش خودت فکر می‌کنی آره با رابطه میتونم نگهش دارم میتونم روش اثر بز ...

میدونم دقیقا ممکتنه اتفاق بیوقتعغ 

ولی من دیوونم نظراتم عوض میشه 

میخوام بدونم وااقعا چ اتفاقی میوفته ومن واقعا چیکار میکمم

میدونم دقیقا ممکتنه اتفاق بیوقتعغ ولی من دیوونم نظراتم عوض میشه میخوام بدونم وااقعا چ اتفاقی میوفته ...

تو خودت این رابطه رو با دست خودت تمام می‌کنی برای همیشه فقط این یه لحظه به ذهنم اومد

تو خودت این رابطه رو با دست خودت تمام می‌کنی برای همیشه فقط این یه لحظه به ذهنم اومد

وای حتی اینم احتمال دارع 🤣🤣

خیلی غیر قابل پیش بینی ام 

نمیدونم چیکار میکنم 

وای حتی اینم احتمال دارع 🤣🤣خیلی غیر قابل پیش بینی ام نمیدونم چیکار میکنم

ببین رابطه رو تمام می‌کنی برا همیشه بعد ولی خیلی اوضاع سختی برات میشه و کلا رنج می‌کشی تو اون تایم ولی بعد از یه مدت با خودت کنار میای و رشد می‌کنی انگاری و بزرگ میشی و با عقل و منطق دیگه برا زندگیت تصمیم میگیری 

ببین رابطه رو تمام می‌کنی برا همیشه بعد ولی خیلی اوضاع سختی برات میشه و کلا رنج می‌کشی تو اون تایم و ...

باورم نمیشع ک اینو گقتی 🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

یگم چرا عجیبه 

درخواست بدم باز کن