2777
2789

الان همه دارن میگن  ک یکی تو اینستا پیج زده و تا عکس نینی سایتی هارو نفرستی پیجشو برات باز نمیکنه ولی داخل پینترست راحت منتشر میکنه عکسارو یمی ی نفر نیست و همه مقصرن 

و الان هرکس عکس بزاره مقصرش خودش هست عزیزان و نینی یار ها و مدیر هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنن ب خاطر اینم سایت خرابه

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

به نظرم حقشونه چون خودشون عکس میزارن 

بدیش اینه عکس بقیه رو هم میزارن بیشعورا

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکس اختیار خودشو داره

وقتی‌ننیخوان‌بفهمن و‌قبول کنن که نباید عکس بزارن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

به نظرم حقشونه چون خودشون عکس میزارن بدیش اینه عکس بقیه رو هم میزارن بیشعورا

بله ما باید بهشون هشدار بدیم ک نکنن🥲

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

من چند ماه پیش گذشتم ممکنه الان پخش بشه؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

عکس خانوما یا اقایونم میفرستن؟

همه رو با نام کاربری و تمسخر میکنن

خب برای خیلیا اهمیت نداره تو پیجشون عکس دارن و پیجشونم بازه اینم مثل همون

خیلیا درسته ولی خیلیای دیگ براشون مقدور نیست و عکسای بقیه رو هم لود میکنن  و تو اینستا با نام کاربری  نینی سایت عکسارو میزارن

بله ما باید بهشون هشدار بدیم ک نکنن🥲

واقعا خیلی بی فرهنگی و بی شعوری و بی لولی هست ادم عکس کسی رو بی اجازه بزاره 

از اسنپی گرفته تا عکس نامزد اکس سابق

کاش اینا پیگیری بشن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻