2777
2789
عنوان

اعصابم بهم ریخت دارم حرص میخورم از دست بچم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 56 پست

ب مادرش بگو

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بهش توضیح دادمولی دارم حرص میخورماااااصورتم داغ شده

ن دیگ در این حد حالا! دوتا بچه آن دیگ مرد بزرگ ب بچت نگفته ک...فقط اون بچه اولی معلومه یکم زرنگ بازی دراورده همین

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بابا پیش دبستانین، یه اشتباهایی میکنن شاخ در میاری، اینقدر حرص نخور ،همین بگو دیگه تکرار نکن تامام

گفتم براش

بهش گفتم بگو خودش چک کنه

خیلیم چندشش میشه زنگ بزنن مادرش بیاد ببره دستشویی،تو مسئول چک کردن تمیزی توالت نیستی😫

به دخترت اموزش بده.انقدر حرص نخور

انقد قبلا گفتم که تعجب میکنم الآن اینجوری رفتار کرده

صدبار گفتم کاری که دوس نداری بگو نهههههه

حالا هم یک ساعته دارم بهش یاد میدم چی بگه و اگه دوستش خیلی ناراحته زنگ بزنه مامان جونش بیاد بشوره

عزیزم بچه رو ببر مشاوره درست و حسابی این بزرگ بشه باج میده به بقیه با دوسش داشته باشن یا کمبود محبت داره یا کلا شخصیت مهربونی داره که این خیلی بده و در اینده ضربه میخوره یا اگه میتونی مدرسه رو عوض کن و بچه رو ببر مشاوره