2777
2789
عنوان

خانما با خواهری که انگشت نشون میده باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 25 پست
از مدرسه یاد گرفته ببریدش ی مدرسه دیگا باهاش برخورد کن نزار اینطور کنه بدتر میشه

مدرسش بهترین مدرسس نمیشه عوض کرد چون قبول شده این مدرسه رو نمیدونم چیکار کنم به مادرم بگم یا نه 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

سال 90 به دنیا اومده

بچه هم نیست 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدرسش بهترین مدرسس نمیشه عوض کرد چون قبول شده این مدرسه رو نمیدونم چیکار کنم به مادرم بگم یا نه

صد در صد بگو

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

صددرصد به مادرت بگو

یک روش اینه باهاش رفاقت کنید و از در محبت وارد بشید و دوستانه ازش بخواید درست رفتار کنه اینم در اکثر مواقع جوابه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بچه هم نیست

بحث اینه که خیلی پررو هست و شرایط رو درک نمیکنه اصلا خجالت نمی‌کشه جلوی نامزدم همه چی میگه طوری که من اصلا دلم نمیخواد با نامزدم روبه رو بشه 

دختر خواهرم از دخترمن کوچکتر هست انقد آتیشه 

همه چی هم میدونه 

بعضی شبا که خونه مامانم  پیش هم میخوابیم یواشکی گوش میدم حرفاشون رو، دختر خواهرم همه چی میدونه ولی دخترمن فقط گوش میده یا ساکته صحبت هاشون مناسب سنشون نیست راجب دوست پسر و ازدواج و ایناس

واقعا نمیدونم چ واکنشی نشون بدم سعی کردم باهاش دوست باشم و نسبت به کاراش هم واکنش بد نشون نمیدم تا اولین کسی که بهش اعتماد میکنه خودم باشم

بحث اینه که خیلی پررو هست و شرایط رو درک نمیکنه اصلا خجالت نمی‌کشه جلوی نامزدم همه چی میگه طوری که م ...

چرا مادرت کنترلش نمیکنه 

خیلی زشته اینجوری 

بچه ها تو این سن دلشون میخوان فقط نمک بریزن و خودنمایی کنند ولی خیلی اوقات گند میزنند مادر خانواده باید کنترل کنه بچه رو

دختر خواهرم از دخترمن کوچکتر هست انقد آتیشه همه چی هم میدونه بعضی شبا که خونه مامانم پیش هم میخوابی ...

نذار باهاش زیاد بگرده همین خواهر منم تقصیر دوست بدیه که داره همش زیر سر دوستشه

دعواش نکن ببین توی مدرسه چه اتفاقی افتاده که بداخلاق شده یا با هم کلاسی ها دعواشون میشه یا معلم به یکی بیشتر توجه می کنه یا.... باید باش حرف بزنید از زیر زبونش بکشید بیرون بعضا بچه ها از یه چیزی ناراحتن خودشونم نمی دونن از چی ناراحت هستند یا بلد نیستن چجوری منظورشون را بگن