2777
2789
دلیلش هر چی بوده . با اخلاق من کسی نمیسازه. منم بی خیال شدم.

همونطور که شما توقع ی ازدواج خوب و یک همسر خوب دارید پس خودتون هم باید اخلاق خوب رو داشته باشید.

اگر سعی در تغییر داشته باشید خدا هم کمک میکنه بهترین نفر نصیبتون شه 

موفق باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعهد هم جز اخلاقیات محسوب میشهچطوری میخواید با اخلاق بد یک نفر بهتون متعهد باشه؟

چون من توقعم مث خانما بالا نیست. دنبال یوزارسیف نیستم . فقط تعهد باشه کافیه. .ن خودم تعهد دارم

اوکی آقا من حرفی ندارم زندگی شماست هر طور صلاح میدونید پیش ببرید من فقط پیشنهاد دادم که اینا رو هم د ...

میخواستم بگم ک ادمای بدبخت زیادن.  شما انقد خوشبختی ک بدبختایی مث منو درک نمیکنی

بستگی به طرف مقابلت داره اگر مرد خوبی باشه زندگی متاهلی برات شیرین خوش میگذره.

ولی در کل مجردی مستقل بودن از متاهلی قطعا بهتر در صورتی که بتونی مهاجرت کنی ایران باشی مجرد یکمی سخته...

میخواستم بگم ک ادمای بدبخت زیادن. شما انقد خوشبختی ک بدبختایی مث منو درک نمیکنی

منم در حال حاضر اصلا شرایط خوبی ندارم اما میدونم باید بجنگم تا همه چیز درست کنم 

با کنار کشیدن و تسلیم شدن فقط ذهنت برای مدت کمی آروم میکنی اما صورت مسئله هیچ وقت پاک نمیشه

اختیار زندگی خودتون دارید هر طور صلاح میدونید تصمیم بگیرید

منم در حال حاضر اصلا شرایط خوبی ندارم اما میدونم باید بجنگم تا همه چیز درست کنم با کنار کشیدن و تسلی ...

من باید برای چی بجنگم؟؟ که یکی بیاد با من بمونه. خب. من برم تو روستا یا ی خانم افغانی راحت بام کنار میاد.