2777
2789
افرین . ازدواج خوب تحریمه. باید تحریما برداشته شه

ازدواج خوب تحریم نیست ماها چشمامون میبندیم به روی هر چیزی و انتخاب میکنیم بعدشم میگیم سرنوشت این رو برای ما خواسته.

البته که شما هنوز بلوغ کامل برای ازدواج رو ندارید و ازدواج نکنید تا وقتی به درک کاملی ازش برسید. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج خوب تحریم نیست ماها چشمامون میبندیم به روی هر چیزی و انتخاب میکنیم بعدشم میگیم سرنوشت این رو ...

منه 33 سالع . نابالغم شما احتمالا با 18 سال سن دانای پنهانی. عجب زمونه ای

طبق تحقیقات خارجی ازدواج برای مردها بهتر و مردها زندگیشون هدف مند میشه پیشرفت می‌کنن در کل راضی هستن اما برای زن ها بر عکس اکثرا مریض میشن و خوشحالی و شادی کمتری دارند 

من ادعای بالغی نمیکنم 

اما با حرف هایی که از ازدواج میزنید کاملا مشخصه بلوغ کافی رو ندارید. مثلا گفتین: مگه ادم چقدر عمر میکنه که بخواد ازدواج کنه

یک مرد 33 ساله بالغ با همه چیز بالغانه رفتار میکنه نه سطحی

من ادعای بالغی نمیکنم اما با حرف هایی که از ازدواج میزنید کاملا مشخصه بلوغ کافی رو ندارید. مثلا گفتی ...

مث ک حرف منو نخوندی .جدای اینا پیشنهاد زیاد دادم و ریجکت شدم و دیگه تلاشمو کردم

نه اصلا این طور نیست ،حضرت معصومه هم مجرد موند و خوشبخت ترین زن ها شد  ،شاید تو یه زمانی کسی پیدا نشه که به دردش بخوره یا به هر دلیلی ازدواج نکنه  هیچ واجب بودنی در ازدواج نیست .هر کسم ازدواج کنه خوشبخت نمیشه چه بسا ازدواج هایی که باعث بدبخت شدن میشه مثل ازدواج با مردی که درآمد حرام داره یا مشروب میخوره و........البته من خوشبختی رو در نزدیکی به خدا و بدبختی رو در دوری از خدا می‌دونم ،حالا هر کس یه نظری داره در مورد خوشبختی و بدبختی ولی معنی حقیقیش اینه 

مگخ چقذ ادم میخواد عمر کنه ک بخواد ازدواج کنه

باهات موافقم به نظر بقیه توجه نکن ازدواج زندگیو تباه میکنه 

میتون یه رل درست درمون پیدا کنی اما ازدواج باهاش نکن 

چون ادما کلن بعد ازدواج یه شخصیت دیگه ای میشن

مث ک حرف منو نخوندی .جدای اینا پیشنهاد زیاد دادم و ریجکت شدم و دیگه تلاشمو کردم

ببینید دلیلشون چی بوده 

و سعی کنید رو همون نقطه ضعف کار کنید اگر واقعا دلیل منطقی داشتن برای رد کردن

ببینید دلیلشون چی بوده و سعی کنید رو همون نقطه ضعف کار کنید اگر واقعا دلیل منطقی داشتن برای رد کردن

دلیلش هر چی بوده . با اخلاق من کسی نمیسازه.  منم بی خیال شدم.