2777
2789
عنوان

تو بارداری میشه رژیم داشت

86 بازدید | 15 پست

منظورم این نیست که کلا به خودم فشار بیارم من از یکماه پیش دارم سعی میکنم مقدار غذامو کمتر کنم و شیرینی جات و نوشابه و ...خیییلی کم بخورم 

وزنمم کمتر شده ولی متوجه شدم باردارم آیا می تونم به همین روند ادامه بدم؟ پیاده روی هم برم ؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارداری تجربه نکردم

اما دیدم دکتر گفته بود که بیشتر حجم بشقاب فیبر و پروتئین باشه 

خوبه که مواد غذایی مفید بیشتر استفاده کنی

این نوشابه اینا همش ضرره و اینجوری جلوگیری می‌کنی از دیابت بارداری

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
باید حتما زیر نظر متخصص تغذیه باشی چون تغذیه تو بارداری خیلی مهمه پیاده روی هم میشه اگه مشکل خاصی ند ...

اگه رفتم بهداشت پیش متخصص تغذیه هم میرم چون وزنن بالاست 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
چیزای مضر نخور ب اندازه غذا بخور ولی بستگی ب خودت دارهفعالیت نسبی مهمه

اره نمی خورم چیزای مضر و شیرینیی مصنوعی یااینکه مقدار کمممم

بارداری تجربه نکردماما دیدم دکتر گفته بود که بیشتر حجم بشقاب فیبر و پروتئین باشه خوبه که مواد غذایی ...

اره اینطوری بهتره چون وزن خودمم بالاست اذیت میشم تو بارداری 

اره اینطوری بهتره چون وزن خودمم بالاست اذیت میشم تو بارداری

بهترین کار همینه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
اره نمی خورم چیزای مضر و شیرینیی مصنوعی یااینکه مقدار کمممم

من خودم ویار بامیه داشتم خیلی خوردم چون فقط همون حالمو خوب میکرد اما فعالیتم زیاد بود سر پسر دومم کلا ۱۰کیلو اضافه کردم وزنمم زیاد بود

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
اره بری خیلی خوبه من تو بارداری ۳۵ کیلو اضافه کردم

وای منم دقیقا سر دخترام ۳۰ کیلو 

من خودم ویار بامیه داشتم خیلی خوردم چون فقط همون حالمو خوب میکرد اما فعالیتم زیاد بود سر پسر دومم کل ...

ای جانم فعالیتت چی بود؟ بامیه  دلم خواست 🤭🤭😁

ای جانم فعالیتت چی بود؟ بامیه دلم خواست 🤭🤭😁

اخی

کارای خونه پسر دیگم ۴سالش بود بدو بدو زیاد داشتم

اما سر بچه اولم ۲۵ کیلو اضافه کردم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
اخیکارای خونه پسر دیگم ۴سالش بود بدو بدو زیاد داشتماما سر بچه اولم ۲۵ کیلو اضافه کردم

اتفاقا منم الان بچه هام ۹ و ۳ ساله هستن  خدا کنه وزنم زیاد نشه