2777
2789
عنوان

خونه مجردی

155 بازدید | 17 پست

یعنی بهترین کاری که اروپا کرد همین بود البته فسادش زیاد شد... ولی واقعا ادم دیگه از ۱۸ سالگی نمیتونه باخانواده راه بیاد روانی میشه چی میشد یه خونه مجردی داشته باشیم😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا سی سالگی تازه جهاز میدن و عروسی میگیرن برا بچشون و سرویس طلا و.. شب چله ببر عیدی ببر و... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
من که موافق نیستم بنا به دلایلی حتی خودمم به ۱۸رسیدم این کارو نمیکنم

من شمارو نمیدونم ولی من با اینکه اتاق دارم ولی اعصاب خانوادم رو ندارم اون ادم وحشی خشنه رو ما تحمل میکنیم اون جنتلمنه رو بقیه من عذاب وجدانم خفم میکنه از طرفی باید به فکر کارامم باشم

از کجا معلوم همون آمار فساد تو مملکت ما نیست فقط پنهانیه....

من برا فرهنگ خودمون 18رو قبول ندارم چون ما بچه هامون تو این سن به اون بلوغ و نگرشی که جدا زندگی کنن نرسیدن یعنی روش کار نکردیم نتونستیم بچه هامون رو مستقل بار بیاریم مثل اونا 

من ۲۰ سالمه با خانواده گاهی مشکل دارم ولی الان که دارم میرم یه شهر دیگه که هشت ساعت فاصله اس و خوابگاه باید برم و با چند تا هم اتاقی دیگه بسازم فهمیدم همون اتاق خودم چقدر ارزشمند بوده🤦‍♀️😂

الان خوبه یانه؟

که هجده سالگی فرزندت رو طرد کنی و پول و نفقه بهش ندی و اون رو از سر باز کنی اونم برا تهیه خونه و خورد و خوراکش دست به هر ذلتی بزنه یا به قول شما تو خونه مجردی آمار فساد رو بالا ببره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم