2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من بودین چی حواب مادرشوهرتون رومیدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 87 پست
وای بچه دار شدن شوک بزرگی ب زندگی وارد میکنه من ک هنوز نتونستم هضم کنم

باز ب نظر من زندگی به قبل و بعد بچه تقسیم میشه. خودمم دیر اوردم و الان پشیمونم. با وجود اذیت هاش اما میگم کاش زودتر اورده بودم

مردا همینن. اومدی و شوهرت تا ۴ سال دیگه هم درخواست نداشت. خودت کلاهتو قاضی کن اگه تفریحات دو نفرتون ...

خب یعنی همه مرداهمینن! اخه دورم میبینم مردا هی میگن بچه بیاریم و فلان دلم میخواداینطوری باش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی روز؟کلافه شدم اخه هربار باید بشینم فکرکنم چ بهانه ای بیارم بعد قبولم نمیکنه

خواهر من تو شرایط شما بود.یبار گفت من بچه دوست دارم،اما همسرم میگه نه،الان زوده.

وقتی دیدن بهانه از طرف پسرشونه،دیگه سکوت کردن.خواهرم میگه کاش از اول این حرفو میزدم.

البته اینم مهمه اینا روشون نمیشه در این باره با پسر خودشون حرف بزنن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

متاسفانه خیلی علاقه ب شیرینی دارم دارم کمترش میکنم زیاد غذاهورنیستم بیشترفقط شیرینیقراره از اول ماه ...

من خودمم داشتم اتفاقا وقتی تنبلیت رفع بشه ، میل به شیرنی از بین میره 

به جاش مویز و کشمش بخور که خیلییی ولع به شیرینی رو کم میکنه و ساعت خوابتو تنظیم کن و غذای اورگانیک بخور فقط

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
والاعروس خوبی هستی زن داداش من بامادرم اینایه جابودن اصلا نمیدیدیمش😃ماهم دخالت نمیکردیم میگفتیم بذا ...

چی بگم بخدا با سن کمم همه کارکردم براشون اما جز پخالت و تیکه هی چیزی نمیبینم برای همین دلم میخواد ارتباطموکم کنم

وای مشکل اینه اصلا کشمش و اینا دوست ندارم چیکارکنم!!؟

مثلا خرما ، عسل ، میوه یا شیره و هرچیزی که طبیعی باشه

بلور پیج بارداری فلورا با یکی از ماماهاش پرونده باز کن بهت برنامه میده و فقط با غذا درمان میشی بدون یه داروی هورمونی

مادر شما زن خوبیه من از بد بودنش اازش فاصله گرفتم

خداشاهده نمیخوام بدشوبگم ولی مثلاباعروس داییام درارتباط با ما نه...

سرطان سینه داشت مانمیدونستیم از خانم دوست داداشم شنیدیم وبه روز خودمونم نیاووردیم بااینکه داداشم نمیرفت نمیومد بارها تماس گرفتیم که کمک بخوادکمک کنیم چه مالی چه ...

به دونه بیشترم بچه ندارن یکبارنشده بگیم دومی بیارمادرم یکبارگفت من بهش گفتم مامان بخاطره بیماریش نمیتوونه اونم دیگه حرفشونزد...

خونه ی بزرگ شوداده اجاره خونه ی بزرگ رهن کرده من یکبار خونه شو تواین شش سال دیدم

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤
و اینکه ساعت خوابم فوق العاده داغووونه

خیلی بده کم کم درستش کن نیم ساعت نیم ساعت

از ۹ شب گوشی دستت نگیر و از ۱۰ خاموشی بزن