2777
2789
عنوان

دختری حبس شده در زندان عقاید باطل💔⛓️🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 20 پست
دقیقا منو توصیف کردی هم‌ین مدرسه رو هم بزور میزارن برم خاک تو سرشون

💔💔💔💔💔

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

والا این چیزهایی که شما گفتی مال قدیم بوده 

الان سالهاست همچین چیزی وجود نداره 

هم دخترا کار میکنن هم تفریح دارن هم عمل و ارایش دارن و به خودشون میرسن دیگه چه برسه اصلاح

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا این چیزهایی که شما گفتی مال قدیم بوده الان سالهاست همچین چیزی وجود نداره هم دخترا کار میکنن هم ...

عزیزم میدونم همینه که زورم میاددد نسل این عقاید سال هاست منقرض شده همراه با حکومت قاجار

ولی تعداد محدودی خانواده ها این عقاید و دارن

و منم جز اونام💔💔🥲 باید تو قرن ۲۱ عقاید دوره قاجار زندگی کنم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

عزیزم میدونم همینه که زورم میاددد نسل این عقاید سال هاست منقرض شده همراه با حکومت قاجارولی تعداد محد ...

خب زیربار نرو فوقش دوسه بار تشر میخوری و حرف میشنوی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
خب زیربار نرو فوقش دوسه بار تشر میخوری و حرف میشنوی

نه بابا این حرفا نیست پیش ما

غیرتی ان