2777
2789
عنوان

دلم تمیز کاری میخواد امروز برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفرین به شما من هفته ای یکبار کل خونه رو جارو میکشم و بخار شوی ظرفها هم هیچ وفت جمع نمیشه هرشب آشپزخ ...

واقعا هفته ای یکبار من روزی دو بار جارو میکشم باز تمیز نمیمونه

😂😂 مال منم صبح در حد بمب بود الان یکم قابل تحمل شده

منه لعنتی شبا دیر میخوابم به هیچ کاری نمیرسم

بیا یه برنامه بزاریم یه گروه تمیز کار تشکیل بدیم منم یه برنامه تمیز کاری از یه استادی دارم میزارم از رو اون پیش بریم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

سلام 

ببخشید تو تاپیکتون کامنت مامرتبط میزارم

عزیزم شما تو اون تاپیکی در رابطه با واکسن بچه‌ بود کامنت گذاشتید اتفاقا نظر من و شما همسو بود یه خانمی گفت بچه من تشنج کرد واکسن زد ماهم گفتیم تشنج فقط علتش واکسن نیست ممکن با یه مریضی ساده بچه تب کنه اگر تبش کنترل نشه منجبر به تشنج بشه مادر باید باید هوشیار و آگاه باشه

حالا من امروز تازه دیدم اون خانم تاپیک زده در رابطه با ما که آره دل من مادر رو شکوندن واگذارشون میکنم به خدا کلی آدم هم ندونسته و یک طرفه اومدن کلی حرف زدن که خدا میزاره تو کاسه‌شون قضاوتت کردم کلی انرژی منفی دادن

چه جوری میشه پیگیری کرد از طریق نی‌نی سایت؟

من اصلا این خانم نمیبخشم یک طرفه رفته قاضی کلی اه و نفرین رو روانه زندگی ما کرده 

منه لعنتی شبا دیر میخوابم به هیچ کاری نمیرسمبیا یه برنامه بزاریم یه گروه تمیز کار تشکیل بدیم منم یه ...

واقعا موافقم من مدام در حال تمیز کاریه ولی تموم نمیشه

😂😂 نکنه کار بقیه رو شما انجام میدی هرکسی ریخت خودش جمع کنه

والا هیچ کس کمک نمیکنه دخترم که یک سال و نیمه هست چیزی سرش نمیشه باشم کثیف نکنه من دستشو می‌بوسم تمیز کردن پیش کش

آره دوتا دارم یکی یک سال و نیمه من زاییدمش یکی هم ۲۹ سالشه به فرزندی گرفتم😂😂

واییی 😂😂😂منم پسرم ۱۶ ماهشه بابای بدتر از خودش ۲۴ سالشه بعد چمدوناشونو بدم دستشون بیرونشون کنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

والا من هر روز برنامه تمیز کاری دارم دو تا مزاحم دارم تو خونه هر چی من تمیز کنم اینا قربونشون برم ری ...

منم دارم والا شوهرم از پسرم بدتره ولی هر چی بریزن همون لحظه جارو  میکشم پخش نشه هفته ای یه بار گردگیری دارم