2777
2789
عنوان

می خوام به بچه هام بگم تقلب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 157 پست
این مدل رو دوستم داشت و خیلی راضی بود.سیمکارت خوره و برای اینکه وسط امتحان کسی بعش زنگ نزنه ساعت رو ...

بعد با این چطور میشه تقلب کرد

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بشنو و باور نکن. اون خودش میخونده با اون دوستش چک میکرده. دختر منم گفت مامان فلان دوستم اهل تقلبه با ...

میگم فیزیک به حدی سخت بود که همه خراب می کردن 

اون عاطفه مادرش معلم فیزیک بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شرافت به درد نمی خوره

چون کارمون راه نیفتاده مشکل از شرافت داشتنه؟  اما اگه همه شرافت داشتیم دنیامون گلستان میشد

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
شرمنده من شرافت کاری دارم پول حق خوری و شراکت در خوردن حق بقیه رو نمیارم توی خونه اماونم الان که معد ...

الان اره نقش داره 

ولی برای بچه هفتم تا نهم فرقی نداره

سیستم آموزشی ایران در حال تحول است اما چه سیستم غلط چه درست ، در هر صورت تقلب اشتباه است تقلب کردن ه ...

زبونم مو دراومد که از اول گفتم دخترم تیزهوشانه 

باور کن سر یک نمره جنگه تو مدرسه 

مطمئن باشپایه اش قویه 

این معلم هان که از فضا سوال میارن 

قرار نیست نسل دیوانه تحویل جامعه بدیم 

آموزش و پرورش که به حرف ما گوش نمیده 

بهتر که تقلب کنه

چون کارمون راه نیفتاده مشکل از شرافت داشتنه؟ اما اگه همه شرافت داشتیم دنیامون گلستان میشد

همه ندارن 

من خیلی حسرت اون دوران و می خوردم 

چون خودم و میکشتم ولی واقعا امتحانات سخت بود

حالا دوستم به راحتی تقلب می کرد و فکر می کرد شاگرد اوله 

همه ندارن من خیلی حسرت اون دوران و می خوردم چون خودم و میکشتم ولی واقعا امتحانات سخت بودحالا دوستم ب ...

حالا اون یه نفر رو بی خی. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
الان این دوست من اتفاقا خیلی مذهبی و نماز اول وقت ولی واقعا خیلی موفقه چرا خودش و اذیت کنه بچه

چه ربطی داره 

مهم کنکوره اونجا نمیشه مامان بابا برد😂

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

الان این دوست من اتفاقا خیلی مذهبی و نماز اول وقت ولی واقعا خیلی موفقه چرا خودش و اذیت کنه بچه

کارش دزدی هست. اتفاقا اون دنیا مدیون تمام بچه های کلاس می شه که بدون تقلب امتحان می دادن  

دزدی دزدی هست هر چند فکر کنی بقیه زندگی اش درسته

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ولی تقلب حق الناس ممکنه باشه که قطعا گاهی میشه گفت هست . خودتون دارید یجورایی میگین انگار غیر مستقی ...

حق الناس باور کن رو گردن آموزش و پرورش هست 

با اون معلم هایی که ساده درس می دن سخت امتحان میگیرن 

روح و روان بچه ها رو داغون کردن 

بچه ها بدون معلم خصوصی نمی تونن پیشرفت کنن 

این و میگن به نظرم حق الناس 

نه اینکه بچه حالا به جای ۱۸ بشه بیست با تقلب

زبونم مو دراومد که از اول گفتم دخترم تیزهوشانه باور کن سر یک نمره جنگه تو مدرسه مطمئن باشپایه اش قوی ...

قرار است نسل متقلب تحویل بدیم که تحمل استرس امتحان رو ندارن و تحمل رقابت و شکست و ناکامی رو ندارن ؟ 

نسلی که تلاش کردن و شکست خوردن و ایستادن و بارها زمین خوردن و باز ادامه دادن رو بلد نباشه؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چه ربطی داره مگه هرکی نماز میخونه ادم خوبیه  

اینا حق الناس هست.اون دوستتون شاید خیلی کارای دیگه مثل دزدی انجام بده و پولذار بشه..اونوقت شما به بچتون میگین دزدی کنه..