2777
2789
عنوان

می خوام به بچه هام بگم تقلب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 177 پست
کنکور و امتحان نهایی رو نمیشه تقلب کرد

افتخار نمیکنم اما من امتحان نهایی فارسیم ۴ تا شعر حفظی رو نوشتم با خودم بردم سر جلسه،از هر ۴ تا هم سوال اومده بود و از تقلبام استفاده کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همیشه خیلی حرفه ای بودم تو تقلب

بدون اغراق میگم

دعوا میشد سر اینکه کی پیشم بشینع

چون درسم خوب بود همه رو ساپورت میکردم،فکر میکردم که کار خیر میکنم و دل خانواده هاشون رو شاد میکنم

یه روشایی داشتم که باند های مافیایی هنوز بهشون دست پیدا نکردن😂

نمازشم تظاهرهنه تنها دین ندارهشعورم نداره من که بنده خدام ولی قطعا خدا جوابشو میده

حالت شاید این دوستش یکی دوتا سوال کوچیک تقلب می کرده وگرنه همه سوالات رو نمیشه تقلب کرد وگرنه کنکورش رو هم خوب نمیشد برای کنکور که نمیشه تقلب کرد...

حالت شاید این دوستش یکی دوتا سوال کوچیک تقلب می کرده وگرنه همه سوالات رو نمیشه تقلب کرد وگرنه کنکورش ...

حتی یه سوالم یعنی حق تمام دانش آموزای اون کلاس گردنشه

خیلی ناراحت کنندس که ادم نمازشو بخونه

ولی حق الناس داشته باشه آخرم فکر کنه خیلی زرنگه

من همیشه خیلی حرفه ای بودم تو تقلببدون اغراق میگمدعوا میشد سر اینکه کی پیشم بشینعچون درسم خوب بود هم ...

هوفففف من دانشگاه ی چند تا همکلاسی داشتیم موقع امتحان که هرکدوم قاطی رشته های دیگه میزاشتن لعنتی از توی سالن تا توی کلاس تقلب میکردن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بهترین نمرات و راحت..

حالا من بخاطر اسمم همیشششهههه جلو تو دیوااار

هوفففف من دانشگاه ی چند تا همکلاسی داشتیم موقع امتحان که هرکدوم قاطی رشته های دیگه میزاشتن لعنتی از ...

من اتفاقا امتحان نهایی ادبیات که تقلب برده بودم کنار مراقب بودم

اما خب بلد بودم دیگه خیلی حرفه دراوردم و نوشتم و بعدم دوباره گذاشتم تو جیبم😂

خیلی خوش میگذشت...

تو دیوار باشی که کارت خیلی راحته بابا😂

من اتفاقا امتحان نهایی ادبیات که تقلب برده بودم کنار مراقب بودماما خب بلد بودم دیگه خیلی حرفه دراورد ...

من اصلا بلد نبودم هیچوقت حالا مراقب کنارت بدتر.

ولی موقع دبیرستان ی دختره بود رو ساق پاهاش می‌نوشت و رو دستاش بعد میزد بالا 😆😆

ولی یکی دیگه بود شب امتحان کاغذ ریز میگرفت درس می‌نوشت برمی‌گشت خونه جیباش خالی می‌کرد میگفت همه کوچه میگفتن عه باز امتحان داش این🤣🤣

واقعا مهارت میخاد