2777
2789

کارش واقعا سخته و مشغله فکری زیادی داره

بعضی اوقات که کارش کمتره بهم توجه نداره بگم ببرم ارایشگاه بهونه میاره یاذیه چیزی بخوام برام بخره در حد یه ربع بره در مغازه و بخره نمیره به هیچ عنوان بچم کوچیکه خودم نمیتونم برم پریود شدم تو خونه پد نداشتم هرچی التماس کردم بخر نخرید اخر خودم با بچه با لباس زیر کثیف مجبور شدم برم همراش بخرم الانم کلا تو کابینتا رو ریختم بهم کفپوش کابینتی که خریدم کم اومده  زنگ زدم هرچی اصرار کردم پنج دقیقه برو بخر گفت کارم شلوغه نمیتونم و قطع کرد الان نشستم بین وسایل کابینتا ول معطل نمیدونم واقعا راهنمایی کنید که حق بدم بهش یا نه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یکم زیادی بیخیاله!؟ 

شاید بخاطر اینه میدونه اگر این کار نکنه شما خودتون از پس کار بر میاید!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکم زیادی بیخیاله!؟ شاید بخاطر اینه میدونه اگر این کار نکنه شما خودتون از پس کار بر میاید!

خب من با بچه کوچیک نمیتونم برم یا باید بچه رو بزنم زیربغلم با اسنپ برم یا کلا بیخیال بشم تا بیاد با خودش برم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حق نمیدم بهش وقتی امکانشو داره بره و نمیره نامردیه شما با بچه کوچیک بیفتی دوره تو خیابونا درست نیست... پد همیشه زیاد بخر بذار خونه نذار تموم شه باز بخر من اونبار یه تومن اینترنتی خریدم چند ماهه تموم نشده

خب من با بچه کوچیک نمیتونم برم یا باید بچه رو بزنم زیربغلم با اسنپ برم یا کلا بیخیال بشم تا بیاد با ...

ینظرم صبر کن بیخیال شو تا بیاد با هم برید 🫂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من حق نمیدم بهش وقتی امکانشو داره بره و نمیره نامردیه شما با بچه کوچیک بیفتی دوره تو خیابونا درست نی ...

درسته پد رو باید زیاد بخرم ولی واقعا اونسری مجبور شدم بهش بگم ناچار بودم تو دستشویی وایساده بودم تا پد بیاره اومده دست خالی دلم میخواست گریه کنم 

احساس کردم خیلی چیزی میخوای😑 درمورد نوار یا موارد ضروری حتما چند تا بگیر پول نمیده به خودت؟ من نمیدونم مردا یه روزایی شاید کسل باشن اما اسنپ واسه همینه

وحده لا اله الا هو

ینظرم صبر کن بیخیال شو تا بیاد با هم برید 🫂

چی بگم شب میاد تا اونموقع ریختو پاشم با بچه کوچیک

احساس کردم خیلی چیزی میخوای😑 درمورد نوار یا موارد ضروری حتما چند تا بگیر پول نمیده به خودت؟ من نمید ...

پد که ناچار شدم بگم بهش

ولی تو کابینتی چیز زیادیه????

درسته پد رو باید زیاد بخرم ولی واقعا اونسری مجبور شدم بهش بگم ناچار بودم تو دستشویی وایساده بودم تا ...

شوهر منم جون به جونش کنی حاضر به خرید این چیزا نیست فک میکنه عیب و عاره. منم اینترنتی میگیرم