2777
2789

خواهرم کلاس اوله  امروز مامانم نبود برای اولین بار من ازش املا گرفتم و حرصم دراومددددد تاجایی که سرش داد زدم و طفلک گریه کرد خیلی جلوی خودمو گرفتم ولی نتونستم ...الانم عذاب وجدان دارم

ولی خواهرم خیلی سخت املا مینویسه فقط کلماتی مثل بابا و آب و آسمان و آبی و اینارو زود مینویسه بقیه کلمات مثل شیرین و رزمنده و زیتون و زرد و ....بدون کمک نمیتونه بنویسه کلی ام لفت میده همش بهش میگم بخش کن بعد بنویس ولی گوش نمیده و بازیگوشه. معلمشون میگه تو کلاس خیلی دیر املا مینویسه و کمکم میگیره از بقیه  و بهمون گفت زیاد باهاش کار کنیم ولی خواهرم اصلا تو خونه نمیزاره بهش املا بگیم مگه باتهدید 😑 دو کلمه مینویسه میگه خسته شدم همش حواسش پرته از پای املا بلند میشه  .بنظرتون چیکار کنیم  

یه کلمه هم چند بار باهاش تمرین میکنیم بعد میگیم بنویسش میگه یادم رفت 😫

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به دخترم میگم هر املای بدون غلط ی جایزه .اوایل تا شب مثلا همش می‌گفت ازم املا بگیر که بدون غلط بشه .منم براش جایزه می‌خریدم مثل مداد یا چیزای کیوت.الان خداروشکر املاش خوب شده

ششمین کاربری 😒

یادش بخیر مارو میکوبیدن تو سرمون میگفتن خودت از رو کتاب بنویس 🤧🤣

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

بهش بگید اگه تلاش کنه و بهتر بشه چیزی که براش می‌خرید که دوسداره به بچه باید تشویقی داد

بهش تشویقی میدیم هرهفته پنجشنبه ها میبرمش خانه بازی و کافی شاپ ...

آبجی منم خیلی از دست دخترش میناله تو مدرسه بهش گفته بودن با اسد جمله بساز گفته بود اسد سقوط کرد 😐 جمله سیاسی بلده اما املاش و بلد نیست توله 😂

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔

از غلط های املا درست بنویسه و از هرکلمه غلط ی جمله بسازه هم جمله سازی هم املا تقویت میشه

بعد هم به شما املا بگه و شما از عمد اشتباه بنویس غلط یابی کنه و درستش رو تصحیح  کنه اینارو باهاش تمرین کن

سرخط بهش بده بگو ی خط بنویسه و بخش کنه

همینکارو کردم مثلا رزمنده رو ۱۰ بار گفتم بنویس وباصدای بلند بخش کن ...

چنددقیقه بعد خواستم املا بگیرم ازش بلد نبود