2777
2789
عنوان

اوناییکه کلاس اولی دارن بیااااااین

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست

کلاس اول  خیلی سخته   کفش آهنين  به پا کردی!!!

زیاد تکرار و تمرین لازمه     تا بعد عید هم همینه تا کم کم رله بیوفته    براش برچسب و جایره های کوچک درنظر بگیر 

جدول دوستی هر شب بااااید بکشه 

صدا کشی و بخش کردن

اپ کلاس اولی هم از بازار بگیرید  جذابه براش 

هر حرفی یاد گرفت باهاش تمرین و بازی انجام بده

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

از پای املا بلند میشه کجا میره و چیکار‌چیکنه؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما به یه روان پزشک مراجعه کنید به احتمال زیاد دچار اختلال بیش فعالی همراه با نقص توجه هست ..‌دارو ...

من خودمم بیش فعالی دارم و دارو مصرف میکنم یک هفتس متوجه شدم و تحت درمانم . تاقبل این فکرمیکردم افسردگی دارم ...

وای یعنی ممکنه خواهرمم مثل من باشههه البته من تا کلاس دوازدهم مشکلی نداشتم و مدرسه نمونه درس میخوندم ولی یهویی دچار مشکل شدم 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
تخته وایت برد بگیر با ماژیک بچها دوس دارن من پسرم نخواد بنویسه تواون میگم بعد کارت ترکیبم بده خودش د ...

خواهرمنم مامانم براش گرفته ماه پیش دقیقا خیلی دوست داره ولی جای املا میاد برا خودش نقاشی میکشه 😐

از غلط های املا درست بنویسه و از هرکلمه غلط ی جمله بسازه هم جمله سازی هم املا تقویت میشهبعد هم به شم ...

مرسی امتحان میکنم❤

خواهرمنم مامانم براش گرفته ماه پیش دقیقا خیلی دوست داره ولی جای املا میاد برا خودش نقاشی میکشه 😐

اتفاقن خوبه دستاش قوی میشه بهتر املا کار میکنه معلم‌پسرم میگه تا میتونن دست ورزی کار بشه قیچی کنن نقاشی بکشن

کلاس اول خیلی سخته کفش آهنين به پا کردی!!!زیاد تکرار و تمرین لازمه تا بعد عید هم همینه تا کم ...

دقیقااااا

ممنون❤

از پای املا بلند میشه کجا میره و چیکار‌چیکنه؟

میگه برم یه دفتر دیگه بیارم  یا همش میگه برم خوراکی بخورم ...براش خوراکی اوردم گذاشتم کنار دستش   ولی همش وول میخوره

میگه برم یه دفتر دیگه بیارم یا همش میگه برم خوراکی بخورم ...براش خوراکی اوردم گذاشتم کنار دستش ول ...

جواب: نه اجازه نداری تا فلان ساعت 

هر یک ربع یک بار میتونه بلند شه 

اگر توی این مدت یک ربع بلند شه، از فلان چیز محروم میشه (مثلا نمیتونه خوراکی بخوره) 

اگر بلند نشه میتونه بعل از یک ربع ۵ دقیقه هرکاری دوست داشت بکنه 

کم کم این یک ربع ها زیاد شه مثلا بعد شش ماه به ۴۵ دقیقه میرسه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.