2777
2789
عنوان

شوهرم اتیشم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 25 پست
وقتی اومدبا ذوق بگو خب کو؟کجان؟وقتی گف چی بگو عه بده دیگه.بعد باز که گفت چی صاف تو چشاش نگا کن بگو ...

این خوب بود

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا صبر کن شاید برا شما خریده 

اگر دیدی طلای آب شده ست،بگرد پیداش کن 

بردار جای اون طلاهایی که تا حالا بهش دادی

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

فعلا صبر کن شاید برا شما خریده اگر دیدی طلای آب شده ست،بگرد پیداش کن بردار جای اون طلاهایی که تا حال ...

من دیگه طلا نمی‌خوام ،فقط می‌خوام بدونم چرا با من اینکار رو کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجا تو زندگی بهش نارو زده بودم که اینکار رو کزد،فکر کن شب قبلش تو بغلش گریه کزدم گفتم چجوری برم عروسی ,طلا هم‌روز به روز دازه گزونتز میشه دیگه برام فقط یه آرزو میشه برگشت بهم گفت ندارم و....در حد ۳۰ تومن دارم 

من دیگه طلا نمی‌خوام ،فقط می‌خوام بدونم چرا با من اینکار رو کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجا تو زندگی بهش نارو زد ...

عزیزم

الآن خودتو ناراحت نکن چون هنوز مطمئن نیستی که قضیه چیه.

اما اگه دیدی نامردی کرده،حقتو بگیر بعد اگه خواستی بگو من دیگه طلا نمیخوام و.....

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤