2777
2789
عنوان

من تقریبا چهار ساله اقدامم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 67 پست
دلم‌‌ میخواد بی بی چک‌مثبت ببینم چه حسی داره انتظار همسرم به پایان برسه انتظار خودم

الهی به همین زودی....تاپیکهای اول منو نگاه کن...دیدم ولی ذوقم کور شد...الهی هر وقت باردار شدی برات بمونه و سالم به دنیا بیاریش🙏😔

سلام نذر گوسفند بکنید برای امامزاده سید سلطان محمد رودان استان هرمزگان 

انشاالله سر سال بچه دار شدی نذرتو واریز کن به تولیت امامزاده .

بزن تو نت برات میاد 

من خودم بعد ۴ سال به ایشون متوسل شدم بچه دارشدم.

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وانمود کن نمیخوای ؛اگر گل و گیاه دوست داری برو تو اون شاخه اگه خیاطی دوست داری اون وری برو حامله هم ...

منم دارم وانمود میکنم نمیخوام‌ولی ته ذهنم دارم دیووونه میشم وقتی قرص و‌امپول داریم هی یاداوری میشه

عزیزم معلومه انرزی منفی اطرافت زیاده پس تا چند ماهگی لطفا لطفا بارداریتو برا کسی نگو و خیلی زود باردار میشی

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
عزیزم من یزد زندگی میکنم....یزد یجورایی بهترین دکترهای زنان و زایمان رو داره ولی انگاری تا خدا نخواد ...

عزیزم شما نازا نیستی چون سقط داشتی پس بارداری میشی حتمااا خدا ی نینی ناز و خوشگل بهت میده 

خیلیا نازا هستن کلا