2777
2789
عنوان

خانوما بیاین نامزد خواهرم خیلی ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 50 پست
برو به دختر عموت هشدار بده که اگه بار دیگه همچین غلطی کرد همه چیو نه تنها به باباش بلکه به همه میگی ...

ما خیلی آبرو داری میکنیم بخاطر مادربزرگم چون خیلی خانم محترمی بود نباید تو مجلسش حرف پیش بیاد ، خیلی دختر سلیطه ایه ، خواهرم میگه هر وقت از جام بلند میشم حتی برم آشپزخونه دنبالم میاد 

دندانساز سایت 🤩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترش بهش گفته فلانی همش با گوشی با نامزدش حرف میزنه و پیام میده ، اون اول آتیشو انداخته فوق العاده ...

اصلا گیرم مداوم با نامزدش حرف بزنه به کسی چه مربوطه.‌اصلا عمرتون حق نداره همچین حرفی بزنه.خدایی منکه خندم گرفت.یعنی چی دخترم کنکور داره🤣🤣🤣

اصلا گیرم مداوم با نامزدش حرف بزنه به کسی چه مربوطه.‌اصلا عمرتون حق نداره همچین حرفی بزنه.خدایی منکه ...

اره بخدا با چه لحن بدی ، دومادمون گفت تابحال کسی انقد بد باهام حرف نزده ، اونم همش تو مردونه بود بیچاره یکی دوبار اومد دم در شارژر داد به خواهرم و زودم رفت

دندانساز سایت 🤩

دخترش بهش گفته فلانی همش با گوشی با نامزدش حرف میزنه و پیام میده ، اون اول آتیشو انداخته فوق العاده ...

اشتباه کرده دختر عموت با جد مادرش(🫤)

هر جور دوست دارن باشن

من بودم میگفتم دخترتون در ارتباط 

اونموقع کنکوری نیس

دوتا کاربری دارم😎turk💞