2777
2789
عنوان

همونی ام که گفتم خواهرم چاهار تابچه داره دوست ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 162 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا ارث رو پسربالا میکشه کلفتیش میمونه واسه عروس بیچاره ...مایه آشنایی داریم پیره مرد مثل پدرشوهر شمابود ۱۲سال روی جا بود الزایمر هم داشت عروس فقط غذاشودهنش میزاشت پوشکش رو هردفعه یکی از بچه هاش میمومدن عوض میکردن جمعه هاهم دونفرشون حموم میبردنش .بیچاره پارسال هم فوت شد

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اره واقعا تمیز کردن پوشک مادر با دختره پدر با پسره هیچکسسسس دیگه نباید اینکارو بکنه

درسته منم پدربزرگم ۲ ماه آخر زندگیش پوشکی شد بنده خدا بابام و عموهام رفتن خونه خودش جمع و جورش کردن 

واقعا شوهر نامردی داره مسئولیت سختی رو انداختن گردنش قرونی هم بهش نرسیده

عروس خانم یعنی از اون مال خرج نمیکنه ؟این کار حمالی نیست وظیفس که بقیع اتجامش نمیدن حالا یکی وجدان د ...

اخه عروس اگه پرستاری پدرشوهر پیرش هم نکنه وظيفه شرعی شوهرشه خرج خورد و خوراک و پوشاک اش بده قانونا رسما عرفا شرعا وظيفه همسرشه 

این کار علنا سواستفاده از عروسه 

من خودم پدرم تو همین شرایط به هیچ وجه راضی نیستیم دختر غریبه بدن پدرمون ببینه و تمیز کنه و پدر شرمنده دختر مردم بشه 

چقدر بعضیا پول پرستن فقط ارث و پول.  رحم کجا رفته؟؟  آخه عروس؟؟

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
همش ارث ارث میکنید ارث رو پسر میگیرهبره برای باباش پرستار بگیره زنش کلفت ننه باباش نیس

دقیقا ...اینا میگن عروس میخوره مال وزندگی رو ...اما کوووو اینا همش حرفه 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

دوست عزیز 

تنها راه نجاتت 

ابنه خودتو کم کم بزن به مریضی و کمر درد و برو دکتر و بیمارستان 

به هنسرت نشون بده که بیمار شدی و دیکه در توانت نیست کارها رو انحام بدی 

شما دینی گردن پدر هنسرت نداری مگر اینکه محض رضای خدا انجام بدی چون اخر کار هم کسی قرار نیست از،شما قدر دانی و تشکر بکنه خصوصااااا همسرت !! 

اینو یادت بمونه تا اخر عمرت ،خودتو زیر دست و پای کسی نندار نه خواهر نه همسر و ..‌

آخر سر خودت هستی و خودت و کلی بیماری و ناراحتی روحی ! 

بگو کمر درد دارم حتما شده الکی برو دکتر و بیمارستان و .. هفته ای برو 

حتما همسرت خواهد گفت هیچیت نیست و با دوتا داد و بیداد تمام می کنه و نمی زارا ادامه بدی ولی محکم وایسا قرار نیست تو جوانی پوشک کسی رو مفت و مجانی عوض کنی و از اسایش خودت بزنی و اخرش خیییلی خوش خوشان همسر و خانوادش بشه !!! یکم فکر کن این وسط،به تو چی رسیده !! تو کجای زندگیت هستی !! اصلا کسی تشکر هم می کنه ؟؟؟؟ 

مگر اینکه خودت راضی باشی.  به خاطر خدا  خودت رو رو داری نابود می کنی که این مسئلش فرق می کنه . 

به خودت بیا