2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته از آدما

33 بازدید | 5 پست

امروز تولدمه اما جز بانک ملت هیچکس بهم تبریک نگفت ...خیلی احساس تنهایی میکنم الان حدود بیست روزه با شوهرم تصمیم گرفتیم از کسی خبر نگیریم ببینیم چند نفر سراغمونو میگیرن اما هیچکس حتی یه پیامک بهمون نداده حتی برای یلدا هیچکس نگفت ببینم اینا مردن یا زنده ان هییییچکسسسس ....همش دارم فکر میکنم واقعا من یک طرفه ارتباطاتم رو حفظ کرده بودم ....الان حس میکنم چقدر درنظر بقیه اضافی بودم خودم خبر نداشتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی دلیلش اضافی بودن نیست ادما سرشون شلوغه من هودم انقدر سرم شلوغه وارتباطات زیادی دارم اگر بخوام به همشون زنگ بزنم واقعا وقت کم میارم

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
گاهی دلیلش اضافی بودن نیست ادما سرشون شلوغه من هودم انقدر سرم شلوغه وارتباطات زیادی دارم اگر بخوام ب ...

آخه از بین حداقل بیست تا خانواده که تقریبا هر هفته دوبار خونمون بودن الان حتی یک نفرم سرش خلوت نیست ؟