2777
2789
عنوان

همونی ام که گفتم خواهرم چاهار تابچه داره دوست ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 154 پست

زنگ بزن به خاهرت بگو خسته بودم سرم درد میکرد اینا از دلش دربیار

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم. خیلی سخت . ناراحت شدم. ارثیم ازش بهتون رسیده؟ باور کن یه جایی جواب خوبیتو میگیری . یکم دلت ص ...

اره خونه ای الان توشیم به عنوان حق الزحمه سند زدن به اسم شوهرم ولی کاش نمیدان خونه رو شوهرم گرفته منم شدم کلفت بی جیره مواجب یه مهمونی نمیتونم بگیرم دوستام دعوت کنم چون خجالت میکشم بیان خونم چون هم خیلی قدیمیه هم بوی گه کل خونه روگرفته .بخدا دنیای حسرتم

چطور ارث به پسر دوبرابر میرسه. بعد دختر که ارث نمیدن کارا باببا ش بکنه

پسرش پوشکش عوض کنه نه دختر مردم 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
چقدر پروعن تو عروسی مگه دخترشی؟؟؟؟؟؟؟بگو پرستار بگیر نمیتونم از پسش بر بیام

یه دوری تو تاپیک هاش زدم خونه پدری رو زدن به اسم شوهر ایشون به این شرط که تا اخر از پدرشوهر نگهداری کنن

راستش از روز اول نباید زیر بار میرفت 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

زنگ زدم جواب نداد فک کنم قهرکرده

فهمیده بنده خدا. اونکه قصر نیست بازم بزن

چقدر پروعن تو عروسی مگه دخترشی؟؟؟؟؟؟؟بگو پرستار بگیر نمیتونم از پسش بر بیام

میگن شما خونه پدری گرفتین دیگه وطیفه شماست البته خونرو شوهرم گرفته فقط گهش به من رسیده همش دستش میکنه توپوشکش میکشه همه جا 

اره خونه ای الان توشیم به عنوان حق الزحمه سند زدن به اسم شوهرم ولی کاش نمیدان خونه رو شوهرم گرفته من ...

خورد و خوراکش خوبه؟    اح واقعا خیلی سخته . پوشک خریدن تو این نه سال اندازع همون خونه خرج کردین که .  نمیرزید . چی بگم وقتی شوهرت غیرت نداره بخدا