2777
2789
عنوان

بچها جواب مشتریو چی بدم ابروم رفته🥲🤦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 20 پست
خودت قبلا نرفتی خرید گلم ؟همون جور که فروشنده ها با خودت بر خورد کردن ،شمار تلفن واسه چی🤔

که بعدش دهنمونو سرویس کنن برای پیامک هایی که برای روزای اف شون میفرستن🤣

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شما می رید خرید ازتون فامیلی و شماره می خوان؟من که تا حالا نشده 🤔

چون میخوان برات پیامک تبلیغاتی بفرستن مثلا افق کوروش هر دفعه برای شوهرم اقلامی که تخفیف خورده رو پیام میده

یعنی همه چیز درست میشه؟  
که بعدش دهنمونو سرویس کنن برای پیامک هایی که برای روزای اف شون میفرستن🤣

من باشم نمیدم حس می کنم طرف چون رمز کارتم هم داره  می تونه راحت کلاه برداری کنه ،تازه رمزم هم خیلی وقت ها نمیدم خودم می کشم و رمز میزنم

اول از همه اعتماد به نفس داشته باشاصلا فکر‌نکن قراره ادایی دیده بشی تو داری کارتو انجام بدیاولش خیلی ...

واقعا روز افتضاحی بود

به من گفت فقط چیدمان

بعد گفت هم صندوق هم چیدمان

تو چیدمان که اصلا به مشکل نمیخورم تو تمیزکاری و نظم کارم خیلی خوبه

ولی الان خود مدیر اونجا دودل بود کاملا مشخص بود میترسید بعدا یاد نگیرم دوباره بیوفته دنبال نیروی جدید

گفت تن صدات پایینه که درستم میگفت اروم حرف میزدم دست خودم نبود بعدم گفت کندی با دستگاه اینم درست میگفت ولی روز اولمم بود