2777
2789
عنوان

دوست پسرت چقد برات خرج میکنه

253 بازدید | 39 پست

این برنامهایی که تو یوتیوب(دیت با اکسو اینا) میبینم واقعا باعث میشه فکر کنم دوس پسرم برام به اندازه کافی هزینه نمیکنه! بیاین از تجربهاتون بهم بگین واقعا دوستدارم بدونم چقدر مابه تفاوت این قضیه اینجا ثابت میشه متاهل و مجردم نداره 

من که بشخصه حس میکنم این برنامها ساختگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینگلم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

دوس پسر چرا باید خرج کنه؟مطمن باش اونایی ک کادو های آنچنانی میگیرن در مقابل برا پسره هم ی کارایی میکنن طرف نمیاد دیگه اینارو بگه ک پسر جماعت مفت برا کسی ولخرجی نمیکنه

💜💙🧡تو نیمی از من نیستی تمام منی💜💙🧡

هیچی مگ شوهرمه یا بابامه اسمش روشه دوست مسر همه اون اکس دیت و اینا ساختگی و برنامه ریزی شدس ادمی ک تو خونه باباش سیر از پول باشه فقط دنبال تامین محبت ن تامین پول

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
من که آخر نفهمیدم باید خرج کنه یانهیه جا دعواست سر دنگ یه جا دعواس سر ولخرجی

عزیزم ببین وقتی با ی پسر میری بیرون خودش انقد باید عاقل باشه ک بگ این پارتنر منه و وظیفم اینه ی غذا مهمونش کنم ی خوراکی براش بگیرم ولی ن درحد همیشگی س بار پسر ی بار دختز  ولی وظیفش این نیست ک پول کرایه ترو بده پول صبت نامت تو باشگاه رو بده پول ناخن مژه و بوتاکستو بده

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

مناسبت ها رو هدیه میخره

بریم بیرون در حد حساب کردن غذا یا خوراکی همیشه خودش حساب میکنه...

دوبارم بیرون رفتیم پارسال برام خرید کرد در حد ۲تومن شد

چن بارم پول زده برام

البته در مقابل منم هدیه میگیرم،۲طرفه ست این موضوع 

مثلا ماه پیش برام پول زد

الان که من پول دستم اومده،براش یه ساعت گرفتم ۲تومن

دلتنگ آواز قو🦢