2777
2789
عنوان

میخوام به احترام نامادریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 81 پست
خدا حفظ شوند کنه اسفند دود کن واسشون

یعنی دیگه ندیدی نخواست شما رو ببینه چرا با هم در ارتباط نیستین 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خودت رو از نعمت مادر شدن محروم کنی که چی بشه؟ اون یه اشتباهی کرده شما هم میخوای تکرارش کنی؟

واقعا به نظر شما اشتباهه این کار بزرگ؟؟ مادری کردن برای یک بچه‌ی معصوم اصلا اشتباه نیست.

این طرز فکر اشتباه شماست که فکر می کنید اگر بجه از خودتون زاده نشده باشه نمی تونید براش مادری کنید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مادرت دوست من بود ازش یاد می گرفتم، اینقدر که تعریفشو کردی و می گی مثل گل پاکه واقعا دلم خواست ب ...

🥹عزیزم خودتم ماهی 

بله انقددددر دوست داشتنیه همه دوسش دارن با خداست مهربونه سادس اصلا اوووف

خیلی ببخشیدا خریت نکن اون بچه شاید مثل شما بعدا مودب نباشه اخلاقش وذاتش یزید طور باشه بچه خودت بیار ...

عزیزم من نمیخوام اون قدر بدونه که واقعا نامادری من بی منت و توقع بزرگم کرد منم بی توقع میکنم

امیدوارم قدر بدونه بازم

خدا حفظ تون کنه برای هم زن داداش منم مادر ناتنی داره مادری رو کامل کرده در حق زن داداشم اونقدر فداکا ...

اره برای منم همینه واقعا😅خدا حفظش کنه من مادر به این محبت ندیدم نصف شب میاد میبینه بیدارم درس میخونم برام خوراکی میاره