2777
2789
عنوان

دلشو نداری نیا و نخون لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 48 پست
این تاپیک دروغ محضهمن خودم نه کاشت دارم نه هیچوقت ناخن گذاشتمولی حق الناسه اینجور دلشوره میندازی به ...

همون اول گفتم کسی ک دل نداره نیاد تو تایپیکم 

من خودم هم کاشت دارم هم تتو هم مژه و ابرو هام کاشته و آدمیم ک اهل این چیزام با دیدن این چیزا وافعا ی حسی داخل ایجاد شد ک آماده مرگ باشم و... 

خاستم ب بقیه هم بگم معلوم نیست مرگ چ زمان میاد سراغمون چ ربطی الان داشت ب حرفی ک شما زدید 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه حق الناسی!!...اتفاقا این جور خبرها باید نشر داده بشه تا بلکه مردم به خودشون بیان...

عزیزم اکثر غسالخونه ها ناخن رو نمیکنن چون خون میاد ومیگن کفاره داره

من خودم این موضوع رو چندین بار پرسیدم از مراجع مختلف

نمیدونم هدف استارتر چیه

داخل سایت خانوم باردار هست

دلتنگ آواز قو🦢
بدنم مور مور شد با خوندن این تاپیک واقعا آدما چقدر بی ارزش و زندگی چقد مسخرست منی که امروز خودم با ا ...

اره عزیزم دنیا کوتاهه . یه نگاه به تاریخ اخیر بندازیم همه اونایی که دوییست سال پیش زندگی میکردن هیچ کدوم تقریبا ممکنه زنده نباشن دیگه الان مگر عمرش کسی خیلی خیلی باشه نه همه . ما هم انسان های این عصریم و هیچ کی در این دنیا نمیمونه . میگن فقط اومدیم اعمال خوب جمع کنیم ببریم اون دنیا مثل نماز و روزه و حجاب و اینا که واجبه به کنار .حق الناس نداشته باشیم و به بنده های خدا کمک کنیم تا خدا خوش حال شه و .....🥺خدا رحمت کنه بابا بزرگتو روحشون شاد 🤲🏻😥