2777
2789
عنوان

ادرار پسرم تو اون سر دسشویی میره

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی ایستاده جیش میکنه؟!

نه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

همه پسرا اینجوری ان

من بچه ندارم، ولی داداشم بچه بود ( خیلی از من کوچیکتره، من جای مامانشم)، اینجوری بود، تازه بازیشم میگرفت، بدتر میشد.

باید بهش بگید « مادر جان، این وسیله بازی و دور بُرد نیستا، خودت کنترلش کن، بریز داخل کاسه، نه رو دیوار!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای از دست این بچه ها!

شیرین مثل قندن! آدم میمونه بخنده یا تذکر بده.

خدا براتون حفظش کنه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
برا شاشه بچتونم نظر مارو میخواین ؟!

نظر شما رو نه.  بقیه هستن ممنون

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

موقعی که میخواد دستشویی کنه باید چیزشو با دستش یکم به طرف پایین بگیره اون موقع اصلا جایی نمیپاشه من ...

اها ینی یادش دادین با دست بگیره...

خواهر، بچه تون با جیشش بازی میکنه، مشکلی نداره!🤣🤣🤣🤣

از کارش خنده ام‌ گرفته!

از شوهرم پرسیدم، ایشون هم همین نظر رو دارن، دارن خاطره میگن الان 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
روی کاسه که نمیشینه بشینه هم باز میره تا دیوار فرقی نداره هرجا بشینه همینه

بچه خواهر منم این مشکلو داره نمیدونم دکتر برده یانه  تا میخواست بره دستشویی مادرش میبردش چون میگفت بد جور میریزه تو دیوار 

خودم ستا پسر دارم اگ دست نذارن یه کم میریزه بیرون از کاسه ولی دیوار دیگه نه اینم که دو سه ساله بودن خودم میبردمشون دستشویی یادشون دادم حالا هم بعضی وقتا بهشون میگم اگ دست نذارید ادرار بیرون کاسه بریزه همه جا رو نجس میکنه میپاشه رو بدن و لباستون نجس میشید دیگه رعایت میکنن   وقتی خوابن اونجاشون میاد بالا اگ خوابالود باشن ببری دستشویی و دست نذاری میریزه سمت بالا