2777
2789
عزیزم برات فا.. گرفتم خیلی خوب افتاد عکسشو اپلود کردم ولی هنوز نیومده

تروخدا برای منم میشه بگیری خواهش میکنم برات‌کلی دعا میکنم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دستت دردنکنهههه🥰🙏🏻✨برات تا بحال درست بوده ؟!

خواهش می کنم مهربون 🤍

ارههههه یعنی انقدری که به این کتابه اعتقاد دارم نگم بهت همیشه درست راهنماییم میکنه و هرچی میگه درست در میاد، امیدوارم برای توام این جوری باشه 

آره عزیزم فقط باید نیت بگی

ارش دوستم داره رابطم دباره مثل قبل میشه یا این بهونشه ک بره فداتشم ممنون برات کلی دعا میکنم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
گلم عکسشو اپلود کردم الان میاد

مرسی دورت بگردم ممنونمم🥲🥲

مرسی دورت بگردم ممنونمم🥲🥲

عکسش هنوز نیومده بزار برات بنویسم 

منتظر وفای به عهد یا شنیدن پاسخی هستی و در این انتظار بسیار رنج کشیده ای. هرچند به نظر نمی رسید که این عهد فراموش شده باشد، ولی فراموش شد و تو از این موضوع دلتنگ شده ای. گره ی مشکل تو با دعا های صبحگاحی گشوده خواهد شد و لطف خدا دستگیرت خواهد شد. شاکر باش

خوب اومده عزیزم خیره ایشالا، ناراحت نباش و تلاش کن رابطه ات درست میشه 🤍

عکسش هنوز نیومده بزار برات بنویسم منتظر وفای به عهد یا شنیدن پاسخی هستی و در این انتظار بسیار رنج کش ...

وای وااااای وای چ خوب بود مرسی فداتشم خیلی ممنونم مهربون بابت وقتی ک گذاشتی مچکرم