2777
2789
عنوان

تصور کنید اینو که میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست
اره ، به خدا اعصابمون، دل و روده مون ، خوابمون ، همش درست میشه

واقعا

الان خودتم بخوای از این چیزا دور باشی نمیزارن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزامو بیشتر میبینم از زندگی بیشتر لذت میبرم کاش فقط برقم قطع بشه😂 که سرکارم نرم

زندگی ساده ، 

فکر کنم ، همه بریم در خونه هم ، جمع بشیم و بگیم و بخندیم ، اگر هم نخندیم ، از اوضاع هم اطلاع پیدا می کنیم ، شبها میشینیم،  چای درست می کنیم ، تلویزیون و گوشی که نیست ، پس از خودمون حرف می زنیم ، وای که چی میشد ، دیگه نمیدونستیم چی مد شده ، یا تو فلان جا جنگ شده ، ذهنمون کم کم آروم میشد .

واقعاالان خودتم بخوای از این چیزا دور باشی نمیزارن

خوب سخته ، چیزایی که قدیم ارزش بودن ، تفریح بودن ، دیگه نیستن ، ولی خوب امیدوارم بهم نگن متحجر و ... ولی دوست دارم مثل قدیمها ، به جای اینکه گوشی بگیرم دستم و سریال نگاه کنم ، دوستانم دور و برم باشن ، فامیلامون،  چای درست کنیم ، اون یکی ها آش بپزن ، 

مثل اون زمان ها هم که ندید بدید بودم 😆 با دیدن یه چیز ساده خوشحال می‌شدم

خوب سخته ، چیزایی که قدیم ارزش بودن ، تفریح بودن ، دیگه نیستن ، ولی خوب امیدوارم بهم نگن متحجر و ... ...

من حتی زمان های قبل ترش

غار نشینی و...

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
والله منم اینطوریم ، روم نشد بگم 😁

🥲🥲🥲

بیا بریم با ماشین زمان ب اون موقعاو برنگردیم

هیییی ، ماشین زمان که نیست ، ولی معلوم اینجاست که غاری هم نمونده ، نه دشتی ، نه جنگلی، نه رودخونه ا ...

بریم گذشته هست دیگه همه چی

بریم گذشته هست دیگه همه چی

اخه ماشین زمان نیست ، بریم یه جایی که بکر و طبیعی هست ، چیز ساختگی توش نیست ، غذا ، خونه ، آتش طبیعی ، شب ها ستاره ها دیده بشن ، صدای ماشین و .. نیست ، تلویزیون و گوشی نیست ، بارون که میاد ، بوش رو بشنوی ، زوزه باد شنیده بشه ، شب ها با تاریک شدن بخوابیم و با صدای پرنده ها بیدار شیم .

وقت مرگ هم ، ساده ، به طبیعت برگردیم ، چه مراسمی؟ چه سنگ قبری؟ راحت جایی بریم که همه موجودات میرن ، 

خیلی دنیا رو شلوغ کردیم ، خیلی !

صداتون از جای گرم درمیاد اون موقع ها که سه متر برف میومد  سرویس معلما تو راه روستا گیر می‌کرد مای بیچاره هم تکلیفمون روشن نبود بریم خونه یا بمونیم تو سرما یخ بزنیم 

بااین حال حسرت اون روزا رو میخورم

اخه ماشین زمان نیست ، بریم یه جایی که بکر و طبیعی هست ، چیز ساختگی توش نیست ، غذا ، خونه ، آتش طبیعی ...

انسان بی فایده ترین موجود هستی

من ۳_۴ میلیون سال دیر بدنیا اومدم🥲

صداتون از جای گرم درمیاد اون موقع ها که سه متر برف میومد سرویس معلما تو راه روستا گیر می‌کرد مای بی ...

والله صدام از جای گرمی نمیاد،  من الان هم تو نیم متر برف ، مجبورم با یه پراید گدازه برم سر کار ! ۱۵ ساله ، حتی تو برف ها واژگون هم شدم ، 

ولی خوب ، در زندگی قدیم ، مدارس و ... که به این صورت نبود ، روستاها خودکفا بودن و چون اکثرا بارون زیاد بود و جمعیت هم کم بود ، زیاد نیازی نبود که جابه جا بشن ، هر کسی هر جایی بود ، زندگیش هم همونجا بود .

انسان بی فایده ترین موجود هستیمن ۳_۴ میلیون سال دیر بدنیا اومدم🥲

خوب ، انسان هم موجودی هست مثل سایر موجودات ، اگه با الگوی طبیعی زندگی می کردیم ، اینطوری نمی شد . البته این چرخه ، یک چرخه تکراری هست ، تمدن‌ها به وجود میان و میرن و باز زندگی بدوی شروع میشه و دایره وار ، پیشرفت می کنه و مدام تکرار میشه . 

زندگی طبیعی نداریم ، داشتیم ، اصلا متوجه اومدن و رفتن خودمون نمی شدیم .