2777
2789
عنوان

تغییر نام محدثه لطفا جواب بدین😭😭😭❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 94 پست

خب باید حضوری بری صحبت کنی ببینی قانون تغییر اسم به چه شکلیه دیگه کار به این مهمی میخوای بکنی نشستی از تو خونه رفتی تو سایت میگی گزینه تغییر اسم نداره ؟؟😑

خب جای گریه زحمت بده حضوری برو بپرس چونکه قوانین تغییر اسم به فراوانی و مذهبی بودن نبودن اسم ربط داره و متفاوته اینجوری اصلا نمیشه گفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عوض کن و یه اسم با معنی بذار. این اسم اگه معنی داشته باشه برای همون عربا خوبه و خانمی که واقعا محدث باشه. یه اسم بامعنی و اصیل ایرانی بذار

عرب کثیف ( منظورم عرب غیر ایرانیه) خودش سواد نداشته و هیچ بویی از علم و دانش نبرده و در جهالت و بربریت زندگی می کرده، حالا اسم مدرسه و دانشگاه و مراکز علمی رو به نام و یادش میذارند. مسخره تر از این وجود نداره!

کلا من سالها به اسم ملینا صدا میشم ولی کسایی که منو به محدثه صدا میزنن اصن نمیدونم چرا اروم میشمو خج ...

پس دو اسمه شدی که اصلا خوب نیست

اصلا به مخدثه جواب نده

شناسنامه مهم نیس مهم ارتعاش حروف اسمه

اسم مادرت چیه؟

خب باید حضوری بری صحبت کنی ببینی قانون تغییر اسم به چه شکلیه دیگه کار به این مهمی میخوای بکنی نشستی ...

من تحقیق کردم گفتن امکان درخواست اینترنتی هست منم گفتم اگه بشه امتحان کنم چون راهم دوره به شهر بزرگ

عوض کن و یه اسم با معنی بذار. این اسم اگه معنی داشته باشه برای همون عربا خوبه و خانمی که واقعا محدث ...

خیلی نژاد پرستی😐😐

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

خاطرات بدی برام داره دوران سخت زندگیم یادم میندازه هر کس ب اون اسم صدام میزنه ارومو خجالتی میشم

ببین تصمیم باخودته هرکاری کن که حالتو خوب میکنه 

منم یه دوره ای مثل تو بودم بعد فهمیدم مشکل از اسم نبوده از جای دیگ بوده 

دوسه تا محدثه تو زندگیم هستن حالشون و زندگیشون خوبه😍

بیشتر فکر کن ببین اگه ناراحتی مشکل چیه حتما به چیزای مهم تر از اسم برمیخوری

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

چه قدبدحرف میزنی این اسم ازالقاب حضرت فاطمست که عرب وغیرعرب نمیشناسه

خودم اسمم از القاب فاطمه زهراست و خیلی هم ناراضی ام. اگه چندسال جلوتر بود می رفتم و عوض می کردم. این جور اسم گذاری ها از روی علم و آگاهی نیست، دیمی و الکی اسمی رو بچه میذارن. اسم جزیی از هویت انسانه و شخص تا آخر عمر اونو یدک می کشه پس بهتره معنی دار و مخصوصا با مسمّا باشه.

حالا دم ازاصالت هم میزنه آدم اصیل توهین نمیکنه

واقعا

بعد مگه چیه اسم عربی🙃

هرکی متناسب با عقاید باورش اسم انتخاب میکنه برای بچه اش دیگ توهین برا چیه

خودم اسمم از القاب فاطمه زهراست و خیلی هم ناراضی ام. اگه چندسال جلوتر بود می رفتم و عوض می کردم. این ...

اسامیه حضرت زهرا همشون زیبان  اینکه شما توهین کنی چیزی اززیبایی وارزششون کم نمیشه .موفق باشید

خیلی نژاد پرستی😐😐

موضوع نژادپرستی نیست. تو شهر پره از مدارسی که اسمش از اعرابیه که هیچ بویی از علم و تمدن نبردند. طرف مدرسه ساخته با هزینه هنگفت و به امید این که عده ای بچه برند و برای خودشان و جامعه کسی بشن بعد اسمش رو مثلاً میذارن کلثوم. معلوم نیست یعنی چی؟ کی بوده؟ چه خدمتی کرده؟ اصلا خودش سواد داشته؟؟؟  این جور اسم گذاشتن ها مسخره است چه رو بچه یا هر چیز دیگه