2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزار و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 141 پست
الان دیگه به لطف هوش مصنوعی هرجور صدایی میشه دراورد

تو تلگرام از طریق ویس خود برنامه ویس بگیره
حالا بازم هرجور میدونید و صلاحه

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فشار رو که تو بهت اومده که تاپیک زدیشدی مثل اونایی که میگن زن ها باید حجاب داشته باشن تا مردها به گن ...

ببین من تاپیک نزدم اولت

دوما خودتم داری حرفای منو تایید میکنی ولی یه جور دیگه

من کی گفتم باید حجاب داشته باشن

حالت خوب نیس عیزمممم

دیگه جوابتو نمیدم 

پماد خواستی معرفی میکنم😉😂

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اصلا درخواست نباید قبول کرد و اینکه واقعا بچه ها تو سایت زیادن میان سوال امتحان درس میپرسن مشخصه کم ...

وای اره دقیقاااا

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

فشار رو که تو بهت اومده که تاپیک زدیشدی مثل اونایی که میگن زن ها باید حجاب داشته باشن تا مردها به گن ...

این ک شما میگی درسته ولی قیاس اشتباهی کردی عزیزم 

نمیشه تعمیم داد ب این مورد 

این سایت بچه ده نودی هم داره یکی ش تاپیک ببینه بسه چرا ادامه میدی بحث رو نه نظر شما عوض میشه نه نظر ما . اینقدر احترام گذاشتن ب تاپیک استارتر برات سخته واقعا ؟ چرا این همه برچسب میزنی؟

.

تو تلگرام از طریق ویس خود برنامه ویس بگیرهحالا بازم هرجور میدونید و صلاحه

خوبه ولی یه زن هم میتونه هول باشه

خودم کم ندیدم تو نینی سایت که کشته مرده حرف جنسی باشه

@زیبا007770    

ایدی تلگرام بده ویس بده 

خودشم مکث قبول نیست بری خواهرتو بیاری فلانتو بهمانتو بیاری

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

این ک شما میگی درسته ولی قیاس اشتباهی کردی عزیزم نمیشه تعمیم داد ب این مورد این سایت بچه ده نودی هم ...

بیخیال عزیزم

میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد

اونی که خودشو زده به خواب رو نه

اره بابا این خانوم راست میگه خودمون خرابیممم خودمون کرم داریممم

اصلا تمام تقصیرا گردن ماهاست که درخواستارو قبول میکنیم🤣

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خوبه ولی یه زن هم میتونه هول باشهخودم کم ندیدم تو نینی سایت که کشته مرده حرف جنسی باشه@زیبا007770 ا ...

بیخیال بابا کشش نده

مهم اینه خودش فهمید دیگه از این سوالا نداشته باشه😂

این که نشد حرف حساب که درخواست قبول نکنیم

گاهی اوقات یه کاربری رو زیاد می‌بینیم تو سایت و به نظر متشخص میاد اما وقتی درخواستشو قبول میکنی میفهمی چه خبره

۴ نفر عاقل باشن لغو بزنن اما هستن کاربرایی که به هر دلیلی گول بخورن

یه سرخک نامی هم بود به همه درخواست میداد و حرفش فقط جنسی بود،بهش گفتم مردی کلی بهش برخورده بود و میگفت عکس دستمو هر جوری بگی برات میفرستم،نهایت مرد هم نباشی بیمار جنسی هستی

اوکی چشم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اینو برا کم سن و سالای سایت می‌نویسم 

حتی اگه یک ماه دو ماه هم کسی رو میشناسی تو تاپیکا نظر داده و ب هر شکلی حس کردی آدم سالمیه دختره باز اعتماد نکن .اینجا هیچ کسی دوستت نیست 

اینجا درخواست دوستی نپذیر

اینجا هیچ عکسی نزار 

اینجا اطلاعات شخصی ت رو نزار 

من جای مادرت هستم مراقب خودت باش 

فقط بیا سوالت رو بپرس و برو 

درگیر اینجا نشو ❤️

.

ببینین حتی صداش کردم تگش کردم گفتم بیا ایدی بده از تلگرام ویس بده

نداد و کلا جواب نداد و رفت

بعد هی سنگشو به سینه بزنین...