2777
2789

من همیشه وقتی ازمایش برام بنویسن شرایطش رو از دکتر میپرسم و روز قبلش هم‌حتما اون آزمایشگاهی که قراره برم زنگ میزنم که قبلش چکار کنم.احتمالا اون آزمایش پرولاکتین هستش.متنفرم از این آزمایشهای که باید ناشتا و اینا باشی چقدآدم اذیت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه وقتی ازمایش برام بنویسن شرایطش رو از دکتر میپرسم و روز قبلش هم‌حتما اون آزمایشگاهی که قراره ...

وااای سلام دادم تموم شددددد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
[QUOTE=367397642]تموووم شدددد [/QUOTEبرات خوشحال شدم عزیزم حتما یه چیز انرژی دار بخورراستی کدوم شهر ...

رشتتت رشتتتت اینجا سیل بود صبح

دارم چایی میخورم

ببین اندازه هشت تا شیشه ازم خون گرفت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بر طبل شادانه بکوببببب😂😂👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

وای هشت تا شیشه بود فکر کنم خیلی ازم خون گرفت

ناشتا موندی برای آزمایش؟چرا درست توضیح ندادی؟؟مشخصه خیلی گشنه ای

سلااااام اومدممممم

آره بابا تا ۱۲ ناشتا بودم

گشنم بود قدرت تکلم نداشتم😂😂😂

رشتتت رشتتتت اینجا سیل بود صبحدارم چایی میخورمببین اندازه هشت تا شیشه ازم خون گرفت

اخی عزیزم خوش به حالت رشت بارون میاد ما تهرانیم یه قطره هم نیومده من عاشق هوای بارونیم

اتفاقا چایی تو هوای بارونی می چسبه عزیزم

مهم اینه دیگهههه تموم شدههه❤️‍🩹

دیوونه شدم به خدا

درد میکنه دستم

چه شکمویی😄خب اگه نمیخوای امروز ازمایش بدی یه چیزی از سوپری بخر بخور.اگرم میخوای ازمایش بدی، ۱.۵ ساع ...

سلام عذابم تمومهههه 

تو بارون تو ی کوچه بن بست پارک کردیم بابام رفت ثبت اسناد گفت شما اینجا بمونید تا ساعتت بشه من برم کارمو هم انجام بدم موهامون سفید شد بخدا

من اگه گرسنه بمونم با همه دعوا میکنم

وااای این مادر منهههههههه