2777
2789

این مهمه که بعد از هر بار شیر دادن باد معده رو بگیریم؟

وقتی میزارم تو تخت یا گهواره چه مدلی خوبه؟

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس های اموزش بارداری برو 

بهتربگیری چون نگیری شیر بالا میاره کاریم نداره

یکم بچه باید تا چند ماه به پهلو باشه حتما اگه صاف بخابه ممکنه توخواب شیر بالا بیاره و متوجه نشی خدایی نکرده و خفه بشه کلاترسوندمت یکم به پهلو میک پارچه بذار پشت سرو کمرش 

اروغشو‌حتما حتما بگیر تا ۵،۶ ماهگی خوابیدن هم سعی کن به پهلو باشه اگه زیاد صاف بخوابه خدایی نکرده تو ...

تو گوگل سرچ کردم به پهلو بد هستش که 

صاف بخوابه بعد گردنشو کج کنیم بهتر نیست؟ که اگه بالا آورد بریزه اونور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
کلاس های اموزش بارداری برو بهتربگیری چون نگیری شیر بالا میاره کاریم ندارهیکم بچه باید تا چند ماه به ...

آخه چرا میگن پهلو بخوابه ممکنه تو خواب بچه فوت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

بله.بخصوص دوسه ماه اول بعداز هربار شیردادن اروم بزارش روی شونت واروم اروم بزن بالای کمرش تا اروغ بزنه.فقط حواست به بینیش باشه که ازاد باشه ونفس بکشه..وبیشتر به پهلو بخوابون که یه موقع شیربالا اورد خدایی نکرده خطر نداشته باشه. هر چند ساعت این پهلو و اون پهلو بخوابون که فرم سرش گرد وقشنک بشه. بعضی وقتها هم که صاف میخوابونی خودت حواست باشه شیر بالا نیاره 

پارسا پسرمامان😍

حتما اروغشو بگیر و تقریبا به پهلو بخوابه. خصوصا وقتی نوزاده و نمیتونه غلت بزنه. چون اگر شیر بالا اورد به حلقش بر نگرده و بریزه و بیرون

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
تو گوگل سرچ کردم به پهلو بد هستش که صاف بخوابه بعد گردنشو کج کنیم بهتر نیست؟ که اگه بالا آورد بریزه ...

گردنش که یه مدل نمیمونه تو‌خواب 

هی خودش سرشو اینور اونور می‌کنه 

من یادمه بیشتر به پهلو میخوابوندم بچه هامو 

اگه بخاطر فرم سرش هم خواستی صاف بخوابونی وقتی صاف بخوابون که مثلا غروب باشه که خودتم حواست باشه و بیدار باشی 

در کل ولی سخت نگیر زیاد نهایت تا سه ماه حساسه و بعد خودش کم کم گردن می‌گیره و غلت میزنه و خلاصه خودشو پیدا می‌کنه کارت راحت تر میشه  

فقط تا دو سه ماه که گردن نگرفته هنوز حواستم باشه یهو ممکنه برگرده به شکم بخوابه و نتونه سرشو بالا بگیره خطرناکه  

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

حتما آروغشو بگیر

به سلامتی زایمان کردی؟ طبیعی بودی یا سز؟ 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.