2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم شوهرم خیانت کرده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 77 پست
اخه آدم متاهل چه به دوست اجتماعی ومجازی خیانت خیانته دیگه

نمی‌دونم منو شوهرم مثلا دوستا همکارا همکلاسی ها همو میشناسیم از قبل مثلا پیامی چیزی می‌دیم حد و حدود مشخصه البته بهش مشکوک میشم بعضی وقتا چون زمان‌سنج داره چتهای اون 

کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم اگر سابقه نداره و می خوای باهاش بمونی و زندگی کنی اشتباه محض به روش بیاری ، این جور زنها برای ...

عزیزم نمیتونم بهش توجه کنم نمیتونم وقتی در آغوشش هستم ذهنم میره سمت این حرفش که با این دختره گفته نمیتونم از دلم پاک کنم حالم بدجور خرابه 

اینم بگم تو عقد سابقه داشته این کارارو کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو خیلی ساده ایی ی دختر بی اعتماد ب نفسخانوادت شرایطشون چجوره؟ با عشق رفتی ت وی خونه؟ واقعا نمیتونم ...

خانوادم شرایطش ن خوبه اگه بگم تو حرفم نه نمیارن میگن طلاقتو میگیریم ولی اینو درست میگی خودم از خودم بدم میاد که هنوز تو این خونه زندگی امید دارم اینم بگم ما سنتی ازدواج کردی 

باتوجه به تاپیکهای قبلیت حس میکنم شما رفتار درست با همسر رو بلد نیستی.شما از سیاستهای زنانه و دلبری ...

ببین گذاشتم این وقت هارو اما اون بلد نیست چطور رفتار کنه من خیلی وقتا رفتم سمتش و آشتی کردیم ولی اون توقع داره دیگه همیشه من برم سمتش و علاقه بدم بهش

نمی‌شناختن که همو احتمال فیک بودن دو طرف تو این چتها بالاست باو بیخیال شو فقط تهدیدش کن حساب کار دست ...

چی سرویس طلا🤦‍♀️😂😂😂 اون تو موقع عروسیمون و جشن های مهم زندگیمون یک انگشتر ساده نگرفته یک شاخه گل که میخواسته بگیره به زور گرفته. 

پس بزار همون موقع رو کن اگ الان رو کن باز تکرار میشه قبح کار میریزه هروقت قصدت طلاق بود گرد وخاک راه ...

ببین همش کرم درونم نمیزاره جلوی دهنمو بگیرم همینکه بیاد از دهنم میره بیرون

چون سابقه نداشته به روش نیار چون وقتی ببینه شما که همسرش هستی خیانت دیدید و با یه دعوا و متلک و سرو صدا ماجرا تموم شد و باز داری باهاش زندگی می کنید محبت می کنید و..... حرمت خودتون شکسته میشه عزیزم ، میگه زنم فهمید مشکلي هم پیش نیومد داره باز هم باهام زندگی میکنه پس اشکالی نداره پنهانی تر ادامه میدم ، شما به روش نیارید و سعی کنيد به خودتون و رابطه تون و....خیلی بیشتر رسیدگی کنید و رفتارهای بد تون  اصلاح کنیدکه خودش پشیمان بشه و ادامه نده نه اینکه به روش بیارید و لج کنه و بدتر ادامه بده شما باید غیر مستقیم با محبت هاتون و رفتار خوبتون و ....... بهش عذاب وجدان بدید که خودش پشیمون بشه ، فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی دانلود کن گوش بده عالی هست ،شما بخاطر حفظ حرمت و شان خودتون به روش نیارید و به خودتون مسلط باشید سعی کنید خودتون با کارهای مورد علاقه تون آروم کنید و فعلا سکوت کنید

نمی‌دونم منو شوهرم مثلا دوستا همکارا همکلاسی ها همو میشناسیم از قبل مثلا پیامی چیزی می‌دیم حد و حدود ...

حالا همکار یچیز ولی منظورم این کانال های مختلط هس که بعضی از آقایون میرن مجازی با خانما حرف میزنن

اگر فکر می‌کنید با متلک و دعوا درست میشه کاملا اشتباه میکنید شاید دلتون خنک بشه ولی اشتباه هست برو نماز بخون و سجده کن و با خدا درد دل کن و کمک بخواه خیلی آروم میشیدیا روی یه کاغذ بنویسید بعد بریزید دور خیلی آروم میشیدپس خودتو آروم کن و شیطون لعنت کن باور کن عزیزم یه خانمی شوهرش دنبال نامحرم بوده شروع میکنه هرروز سوره نور می خونه شوهرش خودش بعد یک سال یا چند ماه پشیمون میشه از همسرش طلب حلالیت و پشیمونی میکنه