2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم شوهرم خیانت کرده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 77 پست
اره اما دلم شکست اون به یک دختر غریبه این حرفو زده خیانت حساب میشه

نمی‌شناختن که همو احتمال فیک بودن دو طرف تو این چتها بالاست باو بیخیال شو فقط تهدیدش کن حساب کار دستش بیاید مثلا به سرویس طلایی چیزی برات بگیره 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی به روش بیار که امکان طلاق داری وقتی شرایط طلاق نباشه زن به روی مرد میاره درنهایت مجبوره به زندگ ...

البته طلاق تو ذهنم هست خیلی وقته به جز این رفتارش دست روم بلند کردنش تو ذهنم به طلاق فکر میکنم

گفت راه پنهانی بیشتری پیدا میکنه میگه این که فهمیده اشکال نداره با چند نفر دیگه ام باشم ببین حالم خی ...

فقط  توروخدا هرکاری میکنی از درست نزن .درس آیندته همیشه سعی کن بیشرفت کنی .اینم بنظر من کسی که خیانت کنه درست نمیشه

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
سوسک چت یعنی چی اگه گفتن عزیزم و فداتم وبعدش بگه خواهرگلم چی؟خیلی از این موارد دیدم بعد طرف گفته مثل ...

نمی‌دونم خب شاید دوست اجتماعی یا دوست مجازی هستند پاس به زندگی واقعی باز نشه قابل تحمل تره

کاش تو اینجا بودی 💔

باز میشه جلوش رو گرفت

من شوهرم تو عقد هم این کاراشو می‌کرد نمیشه عزیزم منم همین فکر میکردم ولی بعد 6 ماه زندگی مشترک وقتی این رو فهمیدم قلبم از درد می‌ترکید الان تو قلبم احساس شکستن و احساس حقیری بهم دست داده

البته طلاق تو ذهنم هست خیلی وقته به جز این رفتارش دست روم بلند کردنش تو ذهنم به طلاق فکر میکنم

پس بزار همون موقع رو کن اگ الان رو کن باز تکرار میشه قبح کار میریزه هروقت قصدت طلاق بود گرد وخاک راه بنداز بعد برو

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

اگه میخای جدا بشی یا وقیح تر بشه به روش بیار. اگه نه به حرف مشاورت گوش بده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بنظرم طلاق بگیر

یه جوری میگن طلاق بگیر انگار میری یه امضا میکنی برمیگردی

۲سال ادامه داره خب؟

مگه الکیه

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))