2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام گلم من میخام واسه تعیین جنسیت ivf انجام بدم مشکلی ندارم اسپرم شوهرم ضعیفه مراحلش چجوریه میگی به ...

عزیزم اول میری دکتر بهت دارو میده و همسرتم تقویت میکنن بعد  روز ۱۴ میری تخمک کشی بعد تشکیل جنین میدن  و هروق دکتر صلاح بدونه  انتقال میدن  و اینکه گرفتن جنین پسر احتمالش ضعیف تر از دختره کلا نطفه پسر ضعیف تره و اینکه بله عزیزم داروهاش ضرر دارن من اگه جای شما باشم اگه یه بچه داشته باشم تن ب همچین کاری نمبدم دوستم تو بخش سرطان خون  پرستاره همیشه تعریف میکنه ک بعضی از آی وی اف ها با سرطان برمیگردن چون داروهاش خیلی سنگینه و ضرر داره

💜💙🧡تو نیمی از من نیستی تمام منی💜💙🧡

۴۰ سالشه

عزیزم ب نظرم ی کار کن نره اصلا ارزش نداره ب خاطر بچه پسر  اینهمه دارو ب خودش بزنه توکل ب خدا هزچی خودش صلاح بدونه بده بهش

💜💙🧡تو نیمی از من نیستی تمام منی💜💙🧡