2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 29 پست
همه بالاخره از یکی دیگه گرفتن تو مدرسه ها خیلی شایع هست یکی از دانش اموزا بگیره یعنی دو هفته مدرسه ن ...

بله نباید بره مردم رو گرفتار میکنن 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اگه خدای نکرده یه بچه ی مدرسه بگیره به راحتی که از شرش راحت نمیشه برای همه هم یه نفر قبلی وجود د ...

خب منم همه حرفم همینه وقتی داری بائو بشینی خونت تا به کسی انتقال ندی

همه بالاخره از یکی دیگه گرفتن تو مدرسه ها خیلی شایع هست یکی از دانش اموزا بگیره یعنی دو هفته مدرسه ن ...

ببین اگر هم ادم بره جایی مراقب باشه کسی نمیگیره مثلا شب اونجا نمونه روسریشو برنداره شپش بیشتر از تماس مو با مو یا استفاده از شونه و بالشت کسی که شپش داره منتقل میشه

خواهر زادم یکماه درگیر دکتر ودارو بود تا پاک شد خواهرم که نمیتونه یکماه بچش مدرسه نفرسته

خب ببین اون به چند نفر انتقال داده این میشه حق الناس

متاسفانه چیزیه که به راحتی درمان نمیشه

نه خیلی سخته، نوه آبجی من دوسال هست داره موهای بچشون کوتاه نمیکنه  دختر منم کوچیکه بااون بازی کرد ازش گرفت، شوهرم اونقدر ناراحت بود که خدا میدونه اون دوهفته ما زندگی نداشتیم

یعنی شما بچه مدرسه ای داشته باشین اگه درگیر بشه یکماه مدرسه نمیفرستین؟

من نه،مادرشوهرم مهمونی داشت اومد مارو دعوت کنه گفتم مادر ما نمیایم و نرفتیم بهش گفتم اگه کسی از بچه من بگیره خودمو نمیبخشم

الحمدلله،بازم خیلی مواظب باش

دیگه زیاد نمیترسم چون روش منقرض کردنشو یادگرفتم فقط هر صبح و شب شونه ریز باید بکشی به موهات از ریشه تا ته مو و اینکه هر دو سه روز یکبار سرتو با نصف استکان سرکه سیب توحموم بشوری و حتما بعدش شونه ریز بکشی تا یه ماه انجام بدی نابودمیشن