2777
2789

پسرم خیلی بد غذاست 

چند وقته که برای بار دوم خانوادگی ویروس جدید رو گرفتیم 

دیروز عصرونه پوره میوه واسش درست کردم حالا اصلا هم حال نداشتم ولی خب چه کنم به شدت هم اعصابم خورد خورد بود 

پوره میوه تنها چیزی بود که میتونست با اون شدت مریضیش بخوره 

گذاشتم جلوش گفت اه این چیه من نمی‌خورم با دست زد همش پخش فرش شد  

دیگه فکر کنم خودتون می‌دونید اون لحظه چه حالی داشتم 

قبلا شده بود توی اتاق میموند تا تنبیه بشه اما با تحقیق فهمیدم روش خوبی نیست 

خلاصه خواستم داد بزنم بگم این چه کاری بود کردی مگه من نوکر توئم هرچی بخوای درست کنم ولی گفتم نه این راه خوبی نیست

داشتم فکر میکردم چیکار کنم چی بهش بگم تو روحیه اش تاثیر نذاره  

که دیدم اومده بغلم کرده با چشمای اشکی ازم عذر خواهی میکنه ، منم بغلش کردم 

با سکوت من خودش فهمید کارش غلط بوده 

بهش دستمال و قاشق دادم خودش تمیز کرد 

خودمم کمکش کردم (من به زور از جام بلند میشم این بچه توی مریضیش پاشده داره کمک من میکنه)

کار خوبش رو باهم توی تخته امتیاز ثبت کردیم و قرار شد واسش جایزه بخرم😃

(راستی سر شام هم بازم قشقرق به پا کرد خواستید بگید اونم واستون تعریف کنم)

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۶۷جلسه و ۱۴سیمینار رفتی بازم مامان خوبی نیستی😂

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

نمونه‌ی یک مامان آگاه و مهربون🌺

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

عجب خودتو کنترل کردی😂

دلم میخواست با کله برم توی دیوار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

نمونه‌ی یک مامان آگاه و مهربون🌺

🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تعریف کن حالا فک میکنم میبینم من چه بچه خوبیم همه چیز خوارم

عزیزم انشالله یک تایپک جدا میزنم شما رو هم تگ میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۶۷جلسه و ۱۴سیمینار رفتی بازم مامان خوبی نیستی😂

نظرت محترمه😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آفرین به کنترل خشمت 

من اگه بودم یه فریااااد میزدم و میگفتم دیگه برات هیچی نمیارم😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️