2777
2789
خوب آرایشگاه و لوازم آرایش هر چی هم گرون باشن واجب نیستن که کسی بخواد براشون تاپیک بزنه، خورد و خورا ...

پس همونطور که واجبات همونقدر ارزشمنده ! پس ۳۰۰ دادن واسه چیزی که ارزش داره تاپیک‌زدن نیمخواد 

شما وقتی پای جونت درمیون باشه و فوری باشه با بحث قر و فر یکی میدونی؟!! اگه یکی میدونی حرفی نیست!

نه یکی نمیدونم

ولی تا حالا نشده پای جونم در میان باشه مجبور باشم برم مطب خصوصی 

اورژانس بیمارستان ها همیشه بوده و هست 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نیاید ارزون باشه ولی انصاف چیز خوبی دکتری که در عرض پنج دقیقه. بدون اینکه تشخیص بیماری بده باسد ط ...

الان همه چی همینجوریه عزیزم روال مملکتمون اینطور شده لباسمو بردم خیاطی فقط یه درز پاره رو برام بدوزه دویست هزار تومن گرفت جلو خودم دوخت حتی یه دیقه هم نشد 

اتفاقا مهمه.... مردم باید با حق و حقوشون آشنا بشن... همه جا سیستم درمانی باید رایگان باشه... ضمن این ...

اینکه سیستم درمانی رایگان باشه همین الان هم هست بیمارستان های دولتی رایگانه ولی اینکه هم خدارو بخوای هم خرما رو نمیشه

و خواسته شما مربوط به دولته نه خود پزشک

بدبخت میگم بخاطر درس خوندنشخودشو پاره کرده پزشکی بیاره7سال عمومی خونده2سال طرح حالا اگه متخصص بوده ب ...

اخه نکه بقیه شغلا زحمت نمیکشن بقیه شغلا تلاش نمیکنن که دکتره تو ۳ ساعت ویزیت ۹ بگیره ، بقیه شغلا از لحاظ درامدی فاصله زیاد داشته باشن باهاش

فقط دکتره حقشه

اتفاقا مهمه.... مردم باید با حق و حقوشون آشنا بشن... همه جا سیستم درمانی باید رایگان باشه... ضمن این ...

گلی دولت برای عمل آپاندیس توی بیمارستان دولتی به پزشک ۲۰۰ هزار تومن میده 

می‌دونی یعنی چی؟ یعنی پول اسنپش از خونه تا بیمارستان 

بعد فکر کن رایگان هم بود یعنی دولت تمام و کمال قرار بود پول بده ، پزشکی میموند توی ایران دیگه؟

درمان رایگان حق ماست درسته منم از خدامه

ولی باید منطقی نگاه کنیم به قضیه ، از وقتی ویزیت ۳۰ هزار تومن بود ، ما همش غر می‌زدیم که چرا پزشک ها آنقدر پول میگیرن 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

زنه اومده بود ویزیت پزشک عمومی بشه 

آخرش گفتن ۲۰ تومن حق ویزیته 

گفت ندارم بدم 

منم دلم براش سوخت تا اینکه دیدم چهارتا النگوی طلا توی هر دستشه 😊😊😊

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
گلی دولت برای عمل آپاندیس توی بیمارستان دولتی به پزشک ۲۰۰ هزار تومن میده می‌دونی یعنی چی؟ یعنی پول ا ...

حالا آپاندیس که خوبه 

رییس مرکز پیوند قلب کودکان تهران میگه دستمزدم از تعویض روغنی کمتره 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
همه که اینکارو نمیکنن اما همه مجبورن برن دکتر پس نمیشه مقایسه کرد واقعا مطابق با ویزیتشون خیلیهاشون ...

من کل جامعه پزشکی بدون استثنا رو گفتم

در همه شغل ها آدم های بی وجدان و بی اخلاق وجود دارن

نمیشه همه رو به اسم اونا سوزوند 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نه یکی نمیدونمولی تا حالا نشده پای جونم در میان باشه مجبور باشم برم مطب خصوصی اورژانس بیمارستان ها ه ...

خدا را شکر که مجبور نشدی بری خصوصی.  کلا هزینه های درمانی جدیدا زیاد شدن. جاری من به خاطر درمان بچش طلاشو فروخت. داروهای ایرانی یه دوره بهش دادن بچه چنان حالش بد شد نزدیک بود از دستش بدن. 

الهی که هیچ وقت گذر کسی به دکتر و... نیافته

الان بحث دکتر جداست. داروها  هم قیمتشون به شدت بالا رفته

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
پس همونطور که واجبات همونقدر ارزشمنده ! پس ۳۰۰ دادن واسه چیزی که ارزش داره تاپیک‌زدن نیمخواد

دقیقا شوهر من شغلش طوریه که کلا برای یه دکتر معروف تو شهرمون کار میکنه وزیت دکترمون ۲۵۰تومنه هر کی میاد میگه گرونه فلانه ولی اگر شوعرم واسه همین دکتر بره اداره برق و ابی و کاری انجام بده رو سیصد چهارصد میلیون پول میگیرن و قشنگ به زبون میگن بابا طررررف دکتره بزار بده مگه چی میشه خیلی جالبه تو مطبش دکتر نیست اینجور جاها دکتره مردم ما همینقدر بی انصافن ....

همه شغلا مالیات میدن الیته اگه اون دکتر من رو مجبور نکنه بگه چون عابر جلوی در مطبم هست برو پایین پول ...

کشی که اینو میگه گزارش کنید چون داره بی قانونی می‌کنه

ولی گلی 

۲۵ درصد خیلی زیاده ها!! 

مطمعنی همه شغل ها آنقدر مالیات میدن؟

اخه نکه بقیه شغلا زحمت نمیکشن بقیه شغلا تلاش نمیکنن که دکتره تو ۳ ساعت ویزیت ۹ بگیره ، بقیه شغلا از ...

چون پزشکی مثل بقیه رشته ها و شغل ها راحت به دست نمیاد اینکه یکی تو دانشگاه آزاد یه درسی خونده که حتی طول ترم یک جلسه هم تو کلاس حضور نداشته خیلی فرق داره با کسی که طول هفته هر روز از صبح تا عصر دانشگاه بوده هر شغلی با هم برابر نیس الان همه میتونن یه مغازه بزنن یه چیز بفروشن ولی آیا همه میتونن مطب بزنن طبابت کنن؟

نه یکی نمیدونمولی تا حالا نشده پای جونم در میان باشه مجبور باشم برم مطب خصوصی اورژانس بیمارستان ها ه ...

عه چه جالب

وقتی فرض کن دست بچت شکسته میبری بیمارستان برمیگردن میگن باید عملش کنی یه چیزی تو دست بچت بزاره تا حرکت کنه چون دانشجو تو اون بیمارستان کار رو میچرخونه و تجربه نداره در صورتی که دکتر تو مطب به خاطر تجربه نداشتن نمیبرت زیر تیغ جراحی اونوقت ببین پای جونت وسط باشه واجب میشه میری پول بیشتر خصوصی بدی یا نه!

شما فکر کردی دارم راجع به سرماخوردگی حرف میزنم انگار!