2777
2789
عنوان

برم سرکار نرم چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 77 پست
وااااااااااااا خب معلومه که باید بری !بچه ای مگه یکی دیگه خرجتو بده !!من که مستقلم و به خودکفا بودنم ...

گلم متوجه عرض بنده نشدی

من از 18 سالگیم خودم کار کردم برخلاف میل خانوادم الان 25 سالمه و متاهل شدم و مسئولیت یک زندگی هم بر دوشمه دیگه چیزی از زن بودنم و ظرافتم احساس نمیکنم 

نگفتم نمیخوام کار کنم بین کار پارت تایم تمام وقت و دورکاری با میزان حقوق تقریبا یکسان موندم و اینکه کار دورکاری و پارت تایم مطابق با رشته تحصیلیم نیست

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
یه دوماه مرخصی بدون حقوق بگیراون کار رو هم بگیرببین میتونی و می ارزه یا نه

آخه ممکنه مرخصی ندن بهم دوماه بدون حقوق از طرفی هم بازم ممکنه بعد از یک ماه نیرو جایگزین کرده باشن و از کجا معلوم من رو بخوان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی بابت راهنماییت دوستمب خاطر همینم دودل شدم و هم درسی ک خوندم چون من کلا از اینکه از کسی پول درخو ...

الان بیای بشینی خونه بدون پس اندازمخفی ذهنت اشفته اس اصلا زندگی نمیچسبه ولی خسته هم باشی فک میکنی مثلا10میلیون پول توکارتم دارم شده یه لحظه خستگی ازتنت میره .نمیدونم مجردی یا متاهل.من خودم که متاهلم ازبیرون بایه فرد خرپول ازدواج کردم ولی ازتو گوه پولم نیس چون اولا پول نمیده باهزاران منت خواهش 500بزنه به کارتم تا اونو ازچنگ من درنیاره ول نمیکنه مثلا بگم اومدنی تخم مرغ بخرمیگه پول زدم خودت میخریدی .با عذاب وجدان ازخواب بلند نشو با لذت بروسرکاراونجا وقتت روبگذرون

وقتی اوضاع مالیت خوب باشه خانم چرا باید از خواب و تفریح و خوشی بگذره؟فقط بخاطر پرستیژ؟به نظرم اصلااا ...

بحثم اصلا پرستیژ نیست چون ب اندازه خودم تو خانواده خودم و همسرم دارم و همه کلا ی نگاه دیگه ای بهم دارن

من بحثم اون ظرافیتیه ک حس میکنم دیگه ندارم انگار با کار زیاد دارم زنانگیم رو از بین میبرم چون واقعا کار تمام وقت با کار های منزل میشه ی کار دو شیفتی که از 7 صبح میری و تازه 10 شب تموم میشه و کلا تو کل روز من یکی دوساعت میتونم کنار همسرم باشم و استراحت کنم

وقتی اوضاع مالیت خوب باشه خانم چرا باید از خواب و تفریح و خوشی بگذره؟فقط بخاطر پرستیژ؟به نظرم اصلااا ...

پرستیژ نه 

ببین نمی دونم منظورمو چطودی بهت برسونم

وقتی ادم شاغله یه حس خوبی داره

درسته ادم گاهی خسته میشه

گاهی کم میاره

ولی اون حس درونی رضایت از خود خیلی مهمه

مثلا وقتی تو محل کار پورد تحسین همه هستی و کارت رو ارزشمند می دونن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
صد در صد فقط نیمه وقت اگر تمام وقت باشه شوهرتم کم کم ازت سرد میشه اون شوهر نیاز داره ه رابطه جنسی با ...

من حالا تو این 7 ماه ب همه اینا 100 درصد رسیدم یعنی هم خونم خیلی مرتب بوده و تمیز هم غذام  آماده بوده هم رابطه جنسیم و تونستم گرم نگه دارم ولی این وسط ب ی چیزی نرسیدم اونم خودم و روحمه انگار جای 7 ماه 7 سال دویدم چون میخواستم همچیزم خوب باشه

ب خاطر همین دودل شدم مرسی بابت راهنماییت قشنگم

نه گلم 7 ماهه ازدواج کردم

هنوز زوده برای کم اوردن

به نظرم یه کم بیشتر فکر کن عزیزم

هر از گاهی یکی دو روز مرخصی بگیر یه نفسی تازه کنی علی الحساب تا درست فکر کنی تصمیم درستی بگیری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
پول ب چ قیمتی؟ من اگ ۱۰۰ برابر درامدم بهم بدن بگن تمام وقت کار کن نمیکنم. همین پاره وقت هم اذیت کنند ...

بچه که ندارم

همسرمم میگه خیلی خته میشی نمیخواد بری سرکار

ولی خودم بیکار نمیتونم بمونم چون از اول شاغل بودم میگم ب نظرتون بعدا پشیمون میشم اگر پاره وقت یا دورکاری انجام بدم؟ضمن اینکه مرتبط با درسم نیست ولی حداقل زنانگیم و استراحتم رو میتونم داشته باشم

گلم متوجه عرض بنده نشدیمن از 18 سالگیم خودم کار کردم برخلاف میل خانوادم الان 25 سالمه و متاهل شدم و ...

کلا بهت بگم

من از 17 سالگی کار کردم

اصلا یه ثانیه نمیتونم کار رو ول کنم

اگه قراره ول کنی

هرچی زودتر بهتر 

وگرنه هی بیشتر غرق میشی و نمیتونی 

من تا حالا زنی ک وضع مالیش خوبه بره سرکار ندیدم!فقط ی فامیل دور داریم پزشک هستن ۲ بچه داره. فقط ۲ رو ...

ماهم دستمون ب دهنمون میرسه

همین الانم کل خرج خونه و لباسام با همسرمه من پولم رو پس انداز میکنم یا طلایی چیزی میخرم برای خودم

حقوقش معمولیه حدودا 12 تومنه گاهی بیشتر گاهی کمتر

یا خدا

۱۲ تومنننننن؟

قطعا به کار پاره وقت فکر کن

من هی می گم‌فکر کن فکر کردم حداقل بالای سی هست

بچه که ندارمهمسرمم میگه خیلی خته میشی نمیخواد بری سرکارولی خودم بیکار نمیتونم بمونم چون از اول شاغل ...

پشیمون نمیشی. چون داری از-کار تایم بالا اذیت میشی‌. 

ارامش مهمه. پاره وقت عالیه برا متاهل

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

الان بیای بشینی خونه بدون پس اندازمخفی ذهنت اشفته اس اصلا زندگی نمیچسبه ولی خسته هم باشی فک میکنی مث ...

مرسی عزیزدلم بابت راهنماییت امیدوارم شماهم بتونی از پس مشکلاتت بربیای حتما ب مشاور مراجعه کن

بنده اون پول رو از دورکاریمم میتونم داشته باشم یا پارت تایم

فقط میترسم بعدا ب خاطر اینکه مرتبط با درسم نیست پشیمون بشم وگرنه خداروشکر همسرم میرسونه 

دور کاری کن یا پاره وقت بروکار تمام وقت زن رو فرسوده میکنه

مرسی بابت راهنماییت قشنگم